Rocker :)
|
|
« poslato: Novembar 08, 2008, 18:51:51 » |
|
Jednog predivnog jutra.... btw : onaj ko nastavlja mora da kopira predhodni dio recenice
|
|
|
Sačuvana
|
Rock N Roll
|
|
|
svetlost
|
|
« Odgovor #1 poslato: Novembar 08, 2008, 18:54:36 » |
|
Jednog predivnog jutra....zazvonio je telefon...
|
|
|
Sačuvana
|
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.
|
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Novembar 08, 2008, 18:55:49 » |
|
Jednog predivnog jutra....zazvonio je telefon...i ja sam ....
|
|
|
Sačuvana
|
Rock N Roll
|
|
|
|
svetlost
|
|
« Odgovor #4 poslato: Novembar 08, 2008, 19:00:44 » |
|
Jednog predivnog jutra....zazvonio je telefon...i ja sam .... odmah skočila da...potvrdim svoje slutnje...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Novembar 08, 2008, 19:01:21 » |
|
Jednog predivnog jutra....zazvonio je telefon...i ja sam....odmah skočila da...potvrdim svoje slutnje...i stvarno je
|
|
|
Sačuvana
|
Rock N Roll
|
|
|
svetlost
|
|
« Odgovor #6 poslato: Novembar 08, 2008, 19:22:54 » |
|
Jednog predivnog jutra....zazvonio je telefon...i ja sam....odmah skočila da...potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Novembar 08, 2008, 19:24:48 » |
|
Jednog predivnog jutra....zazvonio je telefon...i ja sam....odmah skočila da...potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o
|
|
|
Sačuvana
|
Rock N Roll
|
|
|
svetlost
|
|
« Odgovor #8 poslato: Novembar 08, 2008, 19:30:15 » |
|
Jednog predivnog jutra....zazvonio je telefon...i ja sam....odmah skočila da...potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Novembar 08, 2008, 19:33:11 » |
|
Jednog predivnog jutra....zazvonio je telefon...i ja sam....odmah skočila da...potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu...
|
|
|
Sačuvana
|
Rock N Roll
|
|
|
|
svetlost
|
|
« Odgovor #11 poslato: Novembar 08, 2008, 21:27:54 » |
|
Smiley Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Novembar 09, 2008, 01:09:04 » |
|
Smiley Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo
|
|
|
Sačuvana
|
Rock N Roll
|
|
|
svetlost
|
|
« Odgovor #13 poslato: Novembar 09, 2008, 01:16:00 » |
|
Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Novembar 09, 2008, 01:40:00 » |
|
Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno...
|
|
|
Sačuvana
|
Rock N Roll
|
|
|
|