Kovach.rs
Vesti: Kovach.rs --> ANDROID aplikacija za horoskop.

*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Novembar 10, 2024, 09:54:44

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
članova
Ukupno članova: 185692
Najnoviji: Bobbohops
Statistika
Ukupno poruka: 185084
Ukupno tema: 4466
Prisutnih danas: 292
Najviše prisutnih: 1107
(Januar 12, 2020, 19:55:25)
Prisutni korisnici
Korisnika: 0
Gostiju: 229
Ukupno: 229
Prijatelji
Stranice: 1 [2] 3 4   Idi dole
  Štampaj  123
Autor Tema: Pricam ti Pricu  (Pročitano 9312 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
:) hope
Super Hero
Van mreže Van mreže

Ministar za porodicna i socijalna pitanja

Pogledaj profil
« Odgovor #15 poslato: Novembar 09, 2008, 09:24:58 »

Smiley Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...
Sačuvana

Ono što vidiš to imaš pred sobom.
Rocker :)
Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: Novembar 09, 2008, 10:57:12 »

Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos...
Sačuvana

Rock N Roll
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: Novembar 09, 2008, 12:15:34 »

Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti...
Sačuvana

Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: Novembar 09, 2008, 12:39:24 »

Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije
Sačuvana

Rock N Roll
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: Novembar 09, 2008, 13:22:29 »

Smiley
Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...
Sačuvana

Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: Novembar 09, 2008, 13:51:47 »

Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...cini,ipak ja
Sačuvana

Rock N Roll
svetlost
Super Hero
Van mreže Van mreže

Tragedija svake ljubavi je ravnodusnost...

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #21 poslato: Novembar 09, 2008, 16:18:11 »

Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...cini,ipak ja trenutno nemam snage..
Sačuvana

Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.
Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: Novembar 09, 2008, 16:23:27 »

Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...cini,ipak ja trenutno nemam snage..opet mu objasniti
Sačuvana

Rock N Roll
svetlost
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #23 poslato: Novembar 09, 2008, 16:34:22 »

Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...cini,ipak ja trenutno nemam snage..opet mu objasniti sve. Krecem prema
Sačuvana

Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: Novembar 09, 2008, 16:52:49 »

Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...cini,ipak ja trenutno nemam snage..opet mu objasniti sve. Krecem prema vratima kad opet...
Sačuvana

Rock N Roll
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: Novembar 09, 2008, 17:18:45 »

Smiley
Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...cini,ipak ja trenutno nemam snage..opet mu objasniti sve. Krecem prema vratima kad opet... se on pojavi...
Sačuvana

Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: Novembar 09, 2008, 17:42:22 »

Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...cini,ipak ja trenutno nemam snage..opet mu objasniti sve. Krecem prema vratima kad opet... se on pojavi...bas ispred vrata...
Sačuvana

Rock N Roll
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: Novembar 09, 2008, 17:52:35 »

Smiley
Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...cini,ipak ja trenutno nemam snage..opet mu objasniti sve. Krecem prema vratima kad opet... se on pojavi...bas ispred vrata... U trenutku smo...
Sačuvana

svetlost
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #28 poslato: Novembar 09, 2008, 21:46:34 »

Smiley
Jednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...cini,ipak ja trenutno nemam snage..opet mu objasniti sve. Krecem prema vratima kad opet... se on pojavi...bas ispred vrata... U trenutku smo...se pogledali i...
Sačuvana

Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #29 poslato: Novembar 09, 2008, 22:39:07 »

ednog predivnog jutra zazvonio je telefon, i ja sam odmah skočila da potvrdim svoje slutnje...i stvarno je bio ON. Nisam se nadala/o da ce posle samo spustiti slusalicu kad je čuo...moj glas. Srce mu se slomilo zbog moje gluposti...sad je kasno, pomislih, ali ipak...vrijedi pokusati jos... jednom ga uvjeriti... da to nije... kako se njemu...cini,ipak ja trenutno nemam snage..opet mu objasniti sve. Krecem prema vratima kad opet... se on pojavi...bas ispred vrata... U trenutku smo...se pogledali i...najzad se poljubili
Sačuvana

Rock N Roll
Stranice: 1 [2] 3 4   Idi gore
  Štampaj  123

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP

Copyright © 2003-2013 by kovach
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS! Dilber MC Theme by HarzeM