Hehe, nista
.
Nego ako ja mogu reci koju o Bgu. Bg je stvarno prelep grad i za svakog ima ponesto, samo treba izaci, prevoz je solidan, kada uhvati guzva strasno :S, ali ok je. Grad je stvarno lep i ima dosta sto treba obici ali nadam se da mi neki nece zameriti ali moj utisak je da su Beogradjani odvratni (vecina naravno), jednostavno niko ne obraca paznju na nekog drugog, bezobzirni su i stvarno nemam reci. Dovoljno je spomenuti slucaj kada je neki lik u sred busa pokusao da otme devojcicu i NIKO sem jedne zene i vozaca nije mrdnuo prstom. Jednostavno svako gleda samo sebe. Takav sam ja bar stekao utisak o Beogradjanima. Naravno ja pricam o vecini, ima izuzetaka, kao jedna moja koleginica koja je jedna od najboljih osoba koje sam upoznao i Beogradjanka je
.A MNOOOGO mi se svidja sto u Bgu se bas uvek nesto desava. Znaci jedini nacin da ti se nesto ne desi je da si non stop u stanu. Ja recimo proslog vikenda sam slusao neki kao mini koncert dve harfistkinje na Kalisu (i bile su fantasticne), pricao sa nekim francuzom rabinom ili sta je vec i fotografisao me je iranski fotograf
. Stvarno sam odusevljen time, za razliku od mog Ksa gde moram da cekam po mesec dana da bi se nesto zanimljivo desilo.