ja sam reko da....potrebna je cvrsta ruka ovde....
potpuno si u pravu...posebno oko pravila foruma(ne znam za koga su pisana ako se ona i dalje krse
)
ali moram i sa Mici da se slozim...ipak ce konacnu odluku doneti sam kovach...
treba dati neke predloge...
naravno,ja se najvise cimam oko muzike... napr. da se otvori poseban deo za strane a poseban za domace zelje...(isto uraditi za upload)
takodje, clanovi koji vise puta traze neku muziku da imaju svoj topic gde ce iste zelje postavljati...(bilo domace ili strane,jer su to vecinom stalni clanovi)
mislim da to nije preveliko cimanje a forum bi bio... pregledniji
ono sto bih najvise volela da se ljudi potrude i obrate paznju oko postavljanja pesama -kad udjete u necije zelje i vidite da je zelja ispunjena...zasto duplirate linkove...
(osim kada je link neispravan..ali to naglasiti)
opet...ista situacija i za upload...zar je tesko baciti pogled da li vec postoji album (ili pesma) koju zelimo da postavimo...
itd...itd...
sad bih mogla jos puno da pisem...
ovo mi je prvo palo na pamet...(jer mi je muzika jako bitna)
e da...napr.u podforumu svastara (ili kako vec da taj deo nazovem...) svi topici sa >500 str. da se na neki nacin arhiviraju... suvisno je da se listaju postovi od pre god.dana itd....
sad...ovo su samo neka moja razmisljanja...sto ne znaci da ce se ljudima svideti...al eto...
(znate sta..kao ministarka finansija mislim da je bolje da predloge prihvatite da ne bih srezala budzet za narednu godinu hahaha...
)