Big Moca
|
|
« Odgovor #240 poslato: Februar 07, 2009, 21:31:31 » |
|
Povlenac je kao NLO,sad ga vidimo sad ga ne vidimo......
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
Žan
|
|
« Odgovor #241 poslato: Februar 14, 2009, 14:52:35 » |
|
E ovaj Bigi je nastradao skroz,od silne kiše sva mu je kosa spala,pa je dolazo kod mene da mu nadograđujem kosu...
|
|
|
Sačuvana
|
Gnevom zmija otrov u zub šupalj zbija,pa otrovom ljude truje i ubija.....
|
|
|
Big Moca
|
|
« Odgovor #242 poslato: Februar 14, 2009, 16:26:26 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #243 poslato: Mart 25, 2009, 23:03:44 » |
|
moca se ljudi zaljubio do usiju samo da znate i to u gospodju od 60 godina..meni se obratio i pita me sta da radi !
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #245 poslato: Avgust 11, 2009, 01:44:25 » |
|
nada prima najvise gostiju sa havaja i iz dubaija da gostuju god nje,a s obzirom da se u tim krajeva fino zivi,naplacuje najmanje 1000E za dan po osobi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #246 poslato: Avgust 11, 2009, 01:48:25 » |
|
Kolega strasno mrzi burek,a i planira da batali alkohol,da zivi bez struje i da krene u teretanu!
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
|
B.Love
|
|
« Odgovor #248 poslato: Avgust 11, 2009, 10:25:54 » |
|
Zen ti je tipican poslovni covek berzanski meshetar tipa odelo akt tasna i leptir mashna...ko'ljudi u crnom prezire sve slobodne ideje u i oko sebe i do daske veruje u istoriju sveta koju nam servira nas voljeni zapad na celu sa najprosvecenijem - Amerikancima...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #249 poslato: Avgust 11, 2009, 10:51:33 » |
|
big fat layer...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #250 poslato: Avgust 13, 2009, 21:20:47 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #251 poslato: Oktobar 17, 2009, 15:32:43 » |
|
Jednom Zen je otisao na planinu i godinama meditirao pokusavajuci da dostigne nirvanu. Nakon par godina je uspeo u tome. Sav srecan je krenuo natrag ali je postao previse gord te je samo gledao pred oblake a ne gde ide. Pa se sapleo o granu, udario glavom o kamen i dobio amneziju i zaboravio sve o tome kako je dostigao nirvanu. Te sad nema pojma ko je on u stvari .
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam uvek u pravu. To realnost gresi . I want something good to die for, to make it beautiful to live.
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #252 poslato: Oktobar 18, 2009, 14:19:25 » |
|
Califer je jako tolerantna osoba! Jako je druželjubiv, nije sklon provokacijama, ne tera inat po bilo koju cenu, ima realno skromno mišljenje o sebi... i sve u svemu - divno jedno dete
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #253 poslato: Oktobar 18, 2009, 14:25:14 » |
|
Skorpijo LAZ, laz treba a ne istina . Cek zar nisam tolerantan, pogledaj sta sve trpim . Skorpije se toliko plasili kad je bila mala da nece nkog da ubode da je drzali u akvarijumu .
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam uvek u pravu. To realnost gresi . I want something good to die for, to make it beautiful to live.
|
|
|
|
|