ChEtNiK
|
|
« Odgovor #30 poslato: Jun 24, 2007, 11:41:30 » |
|
Evo kako cu da izgledam. Ja na chetnichkom saboru na Ravnoj Gori 2067
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jun 25, 2007, 15:08:50 » |
|
Mislim da nisi u pravu... Tek sa 60 godina ti pocinje zivot... ne da se ludiras, nego cisto da uzivas... zamisli ono sedis sa muzem ili sa zenom u svojoj basti, pijete kafu i gledate unucice kako se igraju Tek tad pomislis sta si sve proso u zivotu, sta si sebi i tvojoj porodici stvorio svojim rukama... Tek posle uzivas na tvom trudu, i vidis cemu sve to Pa za mene su to najbolje godine slazem se
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
|
mallena
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #33 poslato: Jun 26, 2007, 23:33:36 » |
|
biću i tad lijepa xxexexe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #34 poslato: Avgust 17, 2007, 12:34:29 » |
|
Evo kako cu da izgledam. Ja na chetnichkom saboru na Ravnoj Gori 2067 dosadan si sa tim cetnickom tripovima.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #35 poslato: Avgust 17, 2007, 12:37:21 » |
|
Evo kako cu da izgledam. Ja na chetnichkom saboru na Ravnoj Gori 2067 dosadan si sa tim cetnickom tripovima. mushmula,cheta je takav kakav je,ne diraj ga.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
LiDiJa83
|
|
« Odgovor #36 poslato: Avgust 19, 2007, 01:31:33 » |
|
Ih, ne verujem da cu doziveti 84 godine... Ako nastavim sa ovakvim nachinom zivota, bicu srecna i 55 da dozivim... Ma meni i ne treba vishe od 60... Tad krecu sve te strachke boljke... Postajesh ono matoro zanovetalo i svakom oko sebe si teret...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #37 poslato: Avgust 20, 2007, 09:38:27 » |
|
Evo kako cu da izgledam. Ja na chetnichkom saboru na Ravnoj Gori 2067 dosadan si sa tim cetnickom tripovima. Ako ti smeta, preskochi moje postove... Shta drugo da ti kazhem...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #38 poslato: Avgust 21, 2007, 18:07:30 » |
|
Uf, to bi značilo sa 83! Nadam se da to neću doživeti....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mladi-ljubavnik
|
|
« Odgovor #39 poslato: Avgust 29, 2007, 23:42:49 » |
|
Mislim da nisi u pravu... Tek sa 60 godina ti pocinje zivot... ne da se ludiras, nego cisto da uzivas... zamisli ono sedis sa muzem ili sa zenom u svojoj basti, pijete kafu i gledate unucice kako se igraju Tek tad pomislis sta si sve proso u zivotu, sta si sebi i tvojoj porodici stvorio svojim rukama... Tek posle uzivas na tvom trudu, i vidis cemu sve to Pa za mene su to najbolje godine slazem se slazem se i ja
|
|
|
Sačuvana
|
" Noćas sam ti opet sam..... Da me barem nešto udari... Biće rata kažu svi... A ja ću umreti od ljubavi.... "
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #40 poslato: Decembar 11, 2007, 23:48:10 » |
|
kao jednu vedru bakicu
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
*KORG*
|
|
« Odgovor #41 poslato: April 24, 2008, 05:57:25 » |
|
vala kakav sam, ne verujem da cu da dozivim ni 50-u. lol
|
|
|
Sačuvana
|
[img width= height=]http://img254.imageshack.us/img254/1641/kogrsigei3.jpg[/img]
Bolje da me mrze zbog onoga sto jesam nego da me vole zbog onoga sto nisam...
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #42 poslato: April 25, 2008, 16:12:41 » |
|
e bas tako
|
|
|