GOCA TRŽAN U "SELO GORI"!Pop pevačica dobila ulogu u najgledanijoj srpskoj seriji „Selo gori, a baba se češlja", tumačiće ulogu Jorgovanke, partnerke Sina Dragana
Pop pevačica Goca Tržan-Marinković najnovije je pojačanje ultragledane srpske TV serije „Selo gori, a baba se češlja".
Goca Tržann: Čast mi je da sarađujem s Radošem
Goca Tržan kaže da je počastvovana ponuđenom ulogom Jorgovanke:
- Osećam pozitivnu tremu jer sam svesna da me Radoš ne bi ni pozvao da od mene ne očekuje da ću ispuniti zadatak - kaže Goca za Preš. - Daću sve najbolje od sebe jer mi je ukazao veliku čast kada me je pozvao. Radoš i njegov tim su najpozitivniji ljudi koje sam upoznala - navodi pevačica, i priznaje da je ranije imala predrasude o samoj seriji: - „Selo gori" sam poistovećivala s banalnim serijama koje na ružan način prikazuju srpske seljake, a kada su mi dali da pogledam na DVD-ju prve četiri epizode, oduševila sam se mudrim humorom i shvatila da i te kako ima razloga za toliki rejting.
Poznata estradna zvezda pojaviće se u trećem serijalu TV blokbastera Radoša Bajića u ulozi Jorgovanke, inače partnerke jednog od glavnih likova - Sina Dragana (glumi ga Nenad Okanović).
Kako za Press otkriva Jelena Bajić-Jočić, izvršni producent RTS-ove serije, u pitanju je epizodna uloga koja ima tendenciju da izraste u bitan lik u seriji.
- Jorgovanka je za sada epizodna uloga, ali je veoma bitna za razvoj serije „Selo gori" i ona će kao osoba imati veliki uticaj na Sina Dragana. To je mlada devojka koja je imala nesrećnu sudbinu, a u jednom trenutku njihove sudbine se spajaju i dešavaju se neočekivani obrti.
fakti
n Serija „Selo gori" najgledaniji je TV projekat u Srbiji s rejtingom 33,6 („Evrosong" je imao rejting 31,4). Emitovanje novih epizoda najavljeno je za 13. decembar na RTS-u
n Preš je medijski sponzor serije, pa će naši čitaoci imati ekskluzivnu privilegiju da sve o dogodovštinama sa snimanja i ostalim detaljima vezanim za seriju saznaju prvi
Za početak smo odlučili da pokušamo s jednom epizodom, pa ako Jorgovanka bude imala dobru prođu, verujem da će Radoš dopisati njenu ulogu - otkrila je za Press Jelena Bajić Jočić, i napomenula da je Tržankino angažovanje jednak izazov za producentski tim i za pevačicu kao novopečenu glumicu, po čijem liku je Bajić i pisao ulogu.
- Gocino uključivanje u projekat može da bude izuzetno kvalitetan poduhvat, a može da bude bude i težak posao. Međutim, mi se nadamo najboljem jer verujemo da ona poseduje energiju zbog koje ju je Radoš i imao u glavi u fazi pisanja lika Jorgovanke. Pored energije, Goca Tržan i vizuelno odgovara Jorgovankinom liku, tako da smo odmah odustali od zamisli da ulogu poverimo nekoj pravoj glumici - zaključuje izvršni producent serije „Selo gori, a baba se češlja".
Press 16.8.2008