lilly
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jun 18, 2007, 18:51:14 » |
|
trenutno fantu - mandarina. inace pijem sta stignem i sta u tom momentu imam kod kuce.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ljupce
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jun 18, 2007, 23:28:50 » |
|
kafu (trenutno), al mogu da mi podmetnu bilo sta
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jun 19, 2007, 11:20:07 » |
|
pijem ledeni čaj! bas je fin!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jun 22, 2007, 10:48:39 » |
|
Sok od jabuke sa ledom...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Tiago
|
|
« Odgovor #65 poslato: Jun 22, 2007, 11:37:44 » |
|
Guaranu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jun 22, 2007, 14:58:10 » |
|
trenutno....obicnu vodu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pustinjska_ruza
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jun 30, 2007, 18:21:45 » |
|
obicno kafu..tursku ,jaku .bez secera..a u ovim vrelim danima ne odvajam se od ledenog pepsija:)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jul 03, 2007, 13:46:05 » |
|
Upravo pijem koka kolu, nikada je nisam pila i bila sam protiv nje, ali mislim da sam se navukla...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #69 poslato: Jul 03, 2007, 15:18:07 » |
|
Upravo pijem koka kolu, nikada je nisam pila i bila sam protiv nje, ali mislim da sam se navukla...
I ja isto... Nedelju dana sam je troshio ko nezdrav, iako nisam nikad voleo da pijem... Ko droga je. Znash da ubacuju koku u recept. To se pravi u americi i doprema se vamo u cisternama skroz gusto, pa se u Bataji razredjuje i gazira...Neka koleginica od moje keve je ishla na odvikavanje od kole...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jul 04, 2007, 19:46:07 » |
|
Ne znam da li i danas ubacuju koku ali znam da je u pocetku bila zelene boje i da je imala mali, mali procenat koke u sebi, ali onda su im valjda zabranili a je stavljaju ali koliko ih oni slusaju nemam blage...
Meni je vec 5. dan da je ne ispustam iz ruku...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #71 poslato: Jul 04, 2007, 19:48:42 » |
|
ja pijem sok od narandze...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #72 poslato: Jul 04, 2007, 19:54:16 » |
|
Ne znam da li i danas ubacuju koku ali znam da je u pocetku bila zelene boje i da je imala mali, mali procenat koke u sebi, ali onda su im valjda zabranili a je stavljaju ali koliko ih oni slusaju nemam blage...
Meni je vec 5. dan da je ne ispustam iz ruku...
To se sve pravi na jednom mestu u njihovoj labaratoriji , i onda shalju taj karamel po svetu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #73 poslato: Jul 04, 2007, 19:58:04 » |
|
Znas da postoji nagrada za osobu koja provali formulu za koka kolu? nagrada je par miliona dolara...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #74 poslato: Jul 04, 2007, 20:09:51 » |
|
yebote... ti na hemijski krecesh, jel da? Mogli bi tu neshto da sredimo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|