yu-generation-89
|
|
« poslato: Februar 21, 2007, 12:21:11 » |
|
Stih za stihom kolo vodi struna iz sna svakog budi moju pjesmu život satka počujmo je braćo ljudi.
Sve što meni život dade sve mi natrag opet uze gitara mi samo osta njene strune moje suze.
I s' gitarom svjetom odoh trazit druga trazit brata i u miru i u ljubavi svima pjevat protiv rata
S' čovječanstvo kao sizif za kamenom hukće muklo s' očalama drvenijem gura naprijed pa kud puklo.
gradi puške gradi bombe dobro znade dok se penje u četvrtom ratu svjetskom oružje će bit' kamenje.
parolu iz mraka dići rata neće i ne smije biti a čovjek sa čovjekom uvijek treba pobratiti.
divota je kažu mladost ko nju ima šta to nema kad uz mladost sve se lijepi pare piće brdo žena
Al' medalja svaka zlatna ima ono iza plota gdje se crna jama kopa crno kolo gdje se mota.
Mladost treba sve da gradi budućnost na duši ima od crnoga stvorit bijelo stvorit ljeto gdje je zima.
Hej vi ljudi trgnite se minulo je vaše doba al u redu biti neće kad od mladosti činit groba.
Crno o ovom svjetu pišu stare knjige i džiljeri kada jadni čovjek danas svoju sreću novcem mjeri
I u trci za bogastvom Čovječanstvo hrđu hvata jer ne gleda niko nikog drug na druga brat na brata.
Od majmuna mi nijesmo kao da se čovjek stidi al priznati nikad neće.
Od majmuna mi nijesmo kao da se čovjek stidi al priznati nikad neće da u sebi njega vidi.
Stih za stihom kolo vodi struna iz sna svakog budi moju pjesmu život satka čuli ste je braćo ljudi braćo ljudi!!!
|