ZenTale
|
|
« Odgovor #105 poslato: Oktobar 09, 2009, 02:18:50 » |
|
B. moram priznati da malo liči na Nadu... Šta mislite o tome?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #107 poslato: Oktobar 16, 2009, 02:03:28 » |
|
Micaaa... Kako je ona meni swatka... Baš si to lepo uradila, skladno je i muzika savršeno upotpunjuje slikice... Bravo. To je tvojih ruku delo?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mistiqe
|
|
« Odgovor #108 poslato: Oktobar 16, 2009, 02:13:56 » |
|
hvala zen je je mojih ruku je djelo ...to sam veceras radila ima ih jos a taj je novi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mistiqe
|
|
« Odgovor #110 poslato: Oktobar 16, 2009, 03:01:53 » |
|
hehe ma samo nek kazu...otvorena sam za kritike
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mistiqe
|
|
« Odgovor #111 poslato: Oktobar 16, 2009, 03:10:35 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #112 poslato: Oktobar 16, 2009, 16:53:08 » |
|
Eminice, treba da poboljšaš kvalitet klipa, jer u ovom .flv formatu slike su nejasne, fale pixeli, slika se pretvara u skup kockica... Neke slikice smo videli u pravom formatu i na njima si super, i ti i drugarica... Probaj sa .mp4 ili nekim drugim malo većim i kvalitetnijim formatom, pošto ih YouTube sada dozvoljava...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
B.Love
|
|
« Odgovor #113 poslato: Oktobar 16, 2009, 20:16:33 » |
|
Eminice, treba da poboljšaš kvalitet klipa, jer u ovom .flv formatu slike su nejasne, fale pixeli, slika se pretvara u skup kockica... Neke slikice smo videli u pravom formatu i na njima si super, i ti i drugarica... Probaj sa .mp4 ili nekim drugim malo većim i kvalitetnijim formatom, pošto ih YouTube sada dozvoljava...
Posto je Eminica jedna fina devojcica koja ima dobru volju da od slicica napravi spot,sve ostalo ce biti lako...evo moje preporuke t.j. nacin na koji ja radim a rezultate mozes videti,elem,ja koristim 2 programa,prvim sve to lepo uradim ali je rezultat dvd t.j.mpeg2 kvalitet veoma kvalitetno ali 100-tinak mb tesko.Onda drugim programom to kompresujem u avi t.j. xvid ili dvix format,i dobijem izlazni fajl od 4 minuta od oko 10 mb,sto je neki minimum kompromisa kvaliteta i kvantiteta... Sve to skupa traje 10-ak minuta ali vredi rezultata...PROGRAMI KOJE KORISTIM SU DVDSANTA I POCKETDVIXENCORDER ovaj drugi ima i srpski meni pa ces se lako snaci...sve sto ti je nejasno pitaj slobodno na PP da ne bi ovde chatovali...evo 1 primera pa vidi razliku,verovatno ima i drugih programa i drugih nacina ali ja sam zadovoljan s ovim !
|
|
« Poslednja izmena: Oktobar 21, 2009, 22:05:48 B.Love »
|
Sačuvana
|
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #114 poslato: Decembar 16, 2009, 10:41:00 » |
|
ja kao nesto slikam
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #116 poslato: Decembar 16, 2009, 11:25:38 » |
|
hvalaa drago mi je da ti se svidja
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #117 poslato: Decembar 17, 2009, 01:56:13 » |
|
Lepa je Jojo..
|
|