MileS
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #75 poslato: Jul 08, 2007, 09:09:26 » |
|
STRASNO SE PLASIM!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #76 poslato: Jul 09, 2007, 02:07:45 » |
|
smrti ne,ali pomisli da posle smrti nema nichega-ni raj,ni pakao...e to mi je UZAS!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #77 poslato: Jul 09, 2007, 05:31:04 » |
|
I ja sam se toga plašio, mada se ja teško uplašim bilo čega. A onda sam shvatio... I sad sam totalno zaboravio na tu temu. Ako i ima nekoga ko se plaši, jedan savet: pročitajte Tibetansku Knjigu Mrtvih. Sigurno će Vam trebati i više puta da je pročitate, ne bi li ukapirali. Možda to i ne bude dovoljno, ali će pokrenuti stvari.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #78 poslato: Jul 09, 2007, 08:49:25 » |
|
Pa to nas sve ceka ... sto bi je se plasili ... samo ako ne dodje suvise rano ...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
jonika
|
|
« Odgovor #79 poslato: Jul 09, 2007, 11:34:54 » |
|
Pa to nas sve ceka ... sto bi je se plasili ... samo ako ne dodje suvise rano ...
Slazem se
|
|
|
Sačuvana
|
Covek ne umire onda kada prestane da dise, vec kad ne moze da zavoli vise!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #80 poslato: Jul 09, 2007, 11:41:06 » |
|
Sve nas cheka, Svetoga mi Petra dva metra bez geometra... Shta se zantate, bre?
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #81 poslato: Jul 09, 2007, 12:15:14 » |
|
ja ne cvikam od smrti! shto bi, kad cu kad tad da umrem.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #82 poslato: Jul 09, 2007, 12:22:48 » |
|
To i ja kazhem... Zhivecu 70 godina ili ce me pokupiti shiptarski snajp za 6 meseci, isto mi se vata... Shto bi cvikao?
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Mare_sd
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #83 poslato: Jul 09, 2007, 12:25:33 » |
|
xexexe, bravo bubi_blue
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #84 poslato: Jul 09, 2007, 15:12:21 » |
|
To i ja kazhem... Zhivecu 70 godina ili ce me pokupiti shiptarski snajp za 6 meseci, isto mi se vata... Shto bi cvikao?
pa nije isto ...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #85 poslato: Jul 09, 2007, 15:14:05 » |
|
pa nije ni razlichito...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #86 poslato: Jul 09, 2007, 15:27:07 » |
|
jeste, kako moze biti isto sad da umres ili za 50 godina?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #87 poslato: Jul 09, 2007, 15:38:24 » |
|
Shto da zhivim 70 godina? Chicha kome sve smeta... Ako cu da budem ko Hju Hefner mozhe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #88 poslato: Jul 09, 2007, 16:02:21 » |
|
Shto da zhivim 70 godina? Chicha kome sve smeta... Ako cu da budem ko Hju Hefner mozhe...
ti onda zivi 69 godina
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #89 poslato: Jul 09, 2007, 20:36:34 » |
|
Ali kao Hef... Raspisujem konkurs za zechice...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|