pedjaking
Jr. Member
Van mreže
OSTVARI SVOJ CILJ ILI UMRI POKUSAVAJUCI!!!!
|
|
« Odgovor #60 poslato: Maj 04, 2007, 00:53:56 » |
|
NAJGORE MOGUCNOSTI DA UMRES PO MENI SU>>> DA TE ZGAZE KOLA HITNE POMOCI DA TE NEKO PLANBIRA UPALJACEM DA TE UDARI VOZ DA SE UBIJES KASIKOM I PO MENE NAJGORE DA ME UDARI SLEPER OD 20t PRI BRZINI OD 120 NJGOVIH (I MOH 240) NEBI NISTA OSTALO OD MOIH KOLA(I OD MENE) a mogucnostima nikad kraja!!!!
boim se dok razmisljam!!!!
a sad odo da ugradim rol-bar u moja kola(rol-bar ste sigurno videli u sportskim automobilima celicne sipke unutar automobila!!!
|
|
|
Sačuvana
|
AKO IMAS ONO STO JE POTREBNO... MOZES DOBITI SVE!!!!
OSTVARI SVOJ CILJ, ILI UMRI POKUSAVAJUCI!!!!
NEMOJ DA OSTANES U KUTIJI.... POKIDAJ JE!!!!!
DO KRAJA!!!!!
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jun 25, 2007, 22:14:26 » |
|
Ne bojim se svoje smrti, bojim se samo za svoju porodicu, decka. Pre bih volela ja da umrem nego oni, tako mi je nekako lakse. Da moze da bude mnogo bolna me jedino plasi!!! (( Odoh sad na vesele teme, smorila sam se.....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #62 poslato: Jun 26, 2007, 07:53:52 » |
|
Ili da se gusim.Ili da padam ili bilo sta da sam svesna da se gasim.a i ja sam debil sto ovakve teme postavljam.skenj.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mallena
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jun 26, 2007, 23:13:02 » |
|
ne...zivim ko da mi je svaki dan posljednji!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jun 28, 2007, 20:51:16 » |
|
Shto bi se bojao smrti. Shto bi se plashio nechega shto nas sve cheka... Mislim da je chast poginuti za svoju zemlju u ratu, kao shto Legija kazhe "Metak ne bira". Muchenje bi voleo da izbegnem... Nikada nebi izvrshio samoubistvo, nije po pravoslavnim pravilima...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #65 poslato: Jun 29, 2007, 16:46:25 » |
|
ja se samo bojim da cu ostati zauvek sama u grobu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jun 29, 2007, 16:51:27 » |
|
Ucesh nekog josh da ubacimo, chisto da se ne smorish...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jun 29, 2007, 17:31:53 » |
|
Ucesh nekog josh da ubacimo, chisto da se ne smorish...
aj tebe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jun 29, 2007, 20:44:55 » |
|
Opa... Jel' mogu da me prvo ubiju ili hocesh da umrem od gushenja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #69 poslato: Jun 29, 2007, 21:08:27 » |
|
Opa... Jel' mogu da me prvo ubiju ili hocesh da umrem od gushenja
po tvojoj zelji
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jun 29, 2007, 21:10:51 » |
|
Hvala ti bash si dobra. Ja bi voleo da me prvo ubiju, mrsko mi da se muchim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #71 poslato: Jun 29, 2007, 22:20:27 » |
|
smrt je promjena nacina zivota... Ne, ne bojim se smrti, samo bih voljela da ja umrem prije svojih roditelja... Al, to je malo sebično od mene...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
rockgirl
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #72 poslato: Jun 29, 2007, 23:46:02 » |
|
Ponekad se bojim, kad zalutam u mislima predaleko... A inace, kad ne razmisljam, ne bojim se... A trudim se da ne razmisljam o takvim temama, imam dosta argumenata za i protiv straha od smrti... Bilo kako bilo,to nas sve ceka...
|
|
|
Sačuvana
|
***NE, ja necu postati nova Ja cu uvek biti ko pre Ja svoj ponos prodati necu Ja cu uvek reci NE!***
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #73 poslato: Jun 30, 2007, 13:01:05 » |
|
Umrijeti se mora....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bubi_blue
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #74 poslato: Jul 01, 2007, 12:39:28 » |
|
paaaaaaa ne bojim se...sto bi se bojala.covek se boji nepoznatog,smrt je jasna kao dan.covek fizicki nestaje tj.njegov organizam vise ne postoji a sta se sa dusom,duhom desi to cu saznati kad dodje vreme-hohhoo ,i javicu vam...hehheh ako se desava nesto super ako ne jbg bice mi verovatno zao sto sam nesto propustila da uradim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|