Mushmula
Gost
|
|
« poslato: Februar 21, 2007, 08:42:13 » |
|
Bojim se ko debil.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gremlin
|
|
« Odgovor #1 poslato: Februar 21, 2007, 08:49:23 » |
|
smrti se ne bojim ja u ta ta Vreme je tica koja te kiti šarenim perjem no koja ce doci i da pocupa svoje Ako budeš suviše vezao dušu svoju za perje vreme ce ti sa perjem i dušu ocupati Ah kako ce tada biti nagota tvoja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mushmula
Gost
|
|
« Odgovor #2 poslato: Februar 21, 2007, 08:52:28 » |
|
jel to neka fansy verzija biblije?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gremlin
|
|
« Odgovor #3 poslato: Februar 21, 2007, 08:58:36 » |
|
ne to je citat Sv Vl. Nikolaj Velimirovic naravno smrti se ne bojim ja je moj licni
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #4 poslato: Februar 21, 2007, 10:47:36 » |
|
Bojim se ako razmisljam o tome... jao boze, sta ce biti posle kad me ne bude, kako to da ja vise nikad necu pricati, smejati se i disati... Ali dok sam u provodu i u ovom zivotu... necu da razmisljam o tome
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mushmula
Gost
|
|
« Odgovor #5 poslato: Februar 21, 2007, 11:27:00 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #6 poslato: Februar 21, 2007, 11:38:15 » |
|
Mushmula jbt mi smo bas dobri terapeuti Ako neko labilan dodje kod nas... nece ga biti dugo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gremlin
|
|
« Odgovor #7 poslato: Februar 21, 2007, 18:50:59 » |
|
ljudi zasto razmisljati o smrti,treba ziveti sad
u životu životuljci koracaju putem svojim daj zapiši pa podvuci milo mi je što postojim svako jutro koje svane uracunaj u dan više kaži danu:"hvala dane" sto me cuvaš i što dišem... by mošo odalovic
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #8 poslato: Februar 21, 2007, 18:56:53 » |
|
Ko je rekao da razmisljamo... mi se provodimo 100% samo se ponekad podsetimo da je zivot ipak jedan
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gremlin
|
|
« Odgovor #9 poslato: Februar 21, 2007, 19:02:25 » |
|
zivot je kurva i onda umres,pogledaj samo milku canic
polemisemo o tome
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mushmula
Gost
|
|
« Odgovor #10 poslato: Februar 22, 2007, 19:38:41 » |
|
Zakazivanje seansi kod dr. Yu Generation je svakim radnim danom od 7-12 i od 5-9.Vikendom ne radimo zbog istih problema ali osoblja (i mi dusu imamo) javite se sekretarici Mushmuli na recepciji.Ljubazno osoblje ce vas odmah obavestiti kad imate slobodan termin
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #11 poslato: Februar 22, 2007, 20:11:21 » |
|
Kod nas nema hirarhije (sekretarica je doktorka a doktorka je sekretarica)... mi smo u anarhiji ... ako ste pacijent tamne kose i licite na Sako Polumenta, dr. Mushmula ce ljubazno da vas uputi u terapije i da vam digne ... em...hm... raspolozenje. Dabome da imamo duse... treba i nama odmor jer cemo i mi pasti u depresiju
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*Brainiac*
Jr. Member
Van mreže
Rodjen sam u Srbiji, od toga ću i da umrem!
|
|
« Odgovor #12 poslato: Februar 22, 2007, 23:36:07 » |
|
ne plasim se smrti, zna dam mora doci nekad, plasio bi se da znam kada ce to biti, ovako je bolje, ne znas i gotovo, mozda za 5 minuta mozda za 50 godina, ne mogu valjda ceo zivot ziveti cekajuci smrt? ?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #13 poslato: Februar 23, 2007, 00:02:40 » |
|
Pa to da ne moras da mislis, to ti je jako veliki poklon zivota. Zahvali se bogu da ne moras... oni sto imaju ne izlecljivu bolest i sto svakog trenutka cekaju da im bude gore.... njima nije lako... Oni mozda i misle na to...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mushmula
Gost
|
|
« Odgovor #14 poslato: Februar 23, 2007, 00:06:38 » |
|
Odma cemo vas podeliti na Sakove klonove i one koji to nisu.Dr.Mushmula ce drage volje obraditi sve klonove,mada bi se najdraze zadrzala na originalu al daleko Crna Gora.Molim bez guranja... svi cete doci na red.Do pauze za kafu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|