|
mrkva
|
|
« Odgovor #886 poslato: Mart 28, 2009, 14:07:10 » |
|
aman ustaj vishe... dosta je lezanja...treba se muzu krave...da se pocisti po kuci...cccc lenja bubo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #888 poslato: Mart 28, 2009, 15:08:44 » |
|
joooj ajde da me izmasiras i ceskaaas oces? aj sutra cu ja tebe...
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #889 poslato: Mart 28, 2009, 15:22:41 » |
|
Ae spremi taj mach....Sta si ga naoshtrio bre...ae,ae sklanjaj...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #890 poslato: Mart 28, 2009, 15:37:35 » |
|
uvek je on ostar mora da bude, inace bi ja bio izbacen iz lige vitezova !
|
|
« Poslednja izmena: Mart 28, 2009, 15:55:39 ViTeZ_KoJa :) »
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #892 poslato: Mart 28, 2009, 16:48:46 » |
|
xaxaxaxa mora da sam sinoc bas lepo pevao... nemoj da me ucutkujes kad pevam... -_- .. odoh da se tusiram aj spremi krevet i nadji mi peskir neki...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #893 poslato: Mart 28, 2009, 17:23:43 » |
|
da neces mozda i ledja da ti istrljam? Boze, kakva je ova danasnja omladina... sve lenjivac do lenjivca... ccc.... More dizi dupe i sam uzimaj sta ti treba... ti meni noge treba da peres
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
|
« Odgovor #894 poslato: Mart 28, 2009, 23:25:23 » |
|
ej mali, sad zezas stvarno...zapamticu ti ovo sto neces da se dignes za peskir... i sam cu ledja da perem :-p mislio sam da imas tu cast ali sad ti to necu dati.. :-p !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #895 poslato: Mart 29, 2009, 00:24:24 » |
|
Nemoj ništa tako umiljato da me gledaš, moraćeš dam da dohvatiš taj peškir... ja sam još gora od Mici I požuri do pekare po doručak
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #896 poslato: Mart 29, 2009, 00:55:17 » |
|
-_- dobro imas me ovog jutra ! -_- sutra si gotova , imas dorucak peskir i ves ukrevet da mi doneses -_- !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #897 poslato: Mart 29, 2009, 01:01:02 » |
|
Pa dobro, neka ti bude... (hehehe... ali ustaće on iz kreveta, pa ću mu sve to naplatiti duplo )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #898 poslato: Mart 29, 2009, 01:02:43 » |
|
samo ja kad se budem sutra istusirao onda mozes da radis sa mnom sta hoces... a do tad me ne diraj...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|