svaka cast nikici lazic,zao mi je sto nije ostao bilder nego otisao u neke druge vode.zao mi je sto mu se to desilo.. ali to doba kada je on podizao velike tezine da bi nabacio masu je proslo..ja sam se takmicio u to doba i 95 kada je on bio prvak mediterana u sava centru ja se nisam takmicio jer sam sluzio vojsku.
znaci to je davno proslo vreme..kao sto je u to vreme bilo neverovatno da se koristi prost secer u bb,
sada je poenta da napravis sto vise mikro ostecenja na misicnom vlaknu da bi podizanjem insulina mogle da se otvore te misicne stanice i tim postupkom stvorio uslov za ugradnju hrane..
nisam ja rekao da podizes male tezine, bez nekog smisla..vec na odredjen nacin, ali tvrdim da ne mora da se podizu velike da bi se dobila masa i da je rad sa velikim tezinama velika verovatnoca da se neko povredi i da kasnije zali zasto nije bio pametniji ranije..
inace ja treniram od 8 razreda osnovne skole i u 14 godini sam bio 3 u YU a sa 16 i prvak yu
.. i nisam bio prvak mediterana i evrope samo zato sto nisam zeleo da igram kako je tadasnji savez svirao..a sada sam samo veliki rekreativac.