yu-generation-89
|
|
« Odgovor #15 poslato: Jun 05, 2007, 14:05:26 » |
|
Hm, kod mene je bilo najvise 9 god razlike, ali to nije nikako funkcionisalo. Oni su hteli da se glupiraju, da se "mladje ponasaju" a ja bas kontra htela sam s time starija da delujem i nikako se nismo nasli u sredini Mislim da su razlike od god dana pa do jedno 5 idealne.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jun 05, 2007, 14:58:46 » |
|
Ovo bi trebalo da izgleda ovako: *Godine nemaju nikakve veze sa tim. *Ja sam bila sa momkom 5 godina mladjim od mene a gornja granica nebi trebalo da postoji. *Dugo sam u vezi sa muskarcem koji je od mene stariji 16g. i tesko da se mogu privici na mirnije izlaske pa smo se dogovorili da je boje da se on navikava na mene i moje izlaske. Funkcionisemo tako i tako, meni je povremeno potreban neko mladji ko ce se glupirati, vristati, trcati..... Tada ga prevarim i.... *U vezi sam sa covjekom koji je straiji od mene oko 40g. super mi je, on me obozava, sve mi kupuje.... Kuda ide ovaj svijet?!!!!
[/color]
|
|
« Poslednja izmena: Jun 05, 2007, 15:03:05 lejenica »
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jun 05, 2007, 17:39:19 » |
|
Hm, kod mene je bilo najvise 9 god razlike, ali to nije nikako funkcionisalo. Oni su hteli da se glupiraju, da se "mladje ponasaju" a ja bas kontra htela sam s time starija da delujem i nikako se nismo nasli u sredini E bas tako je bilo nesto slicno kod mene... I mnogo sam se razocarala tad... najmanje sam ocekivala od nekog ozbiljnog da se ponasa nezrelije od mene...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
lepa_jeca
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jun 08, 2007, 23:11:01 » |
|
Brate sa*ki sto moras da pises toliko jos stavila onu ogavnu boju,mozak me boli!Iskreno nikad ne citam tvoje 2 metarske textove ali odgovoricu ti na osnovu prvih par recenica koje sam procitala i samo cu ti reci: "prava ljubav godine ne broji" i "ljubav ne zna za godine" a i imala sam decka 6 godina starijeg i veruj mi mnogo je lakse kad je on stariji i iskusniji i stariji su uvek pazljiviji i uvek te gledaju kao svoju "malenu" a i on je jedini koga sam stvarno stvarno volela!!!postoje neke sponzoruse koje to iskoriscavaju i koje su sa starijima jer su bogati al one nisu vredne pomena, otom-potom!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gaglica
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jun 09, 2007, 00:35:53 » |
|
Jbg ukusi se razlikuju Najmladji momak s kojim sam izlazila bio je nepunu godinu mladji od mene. Najstariji je bio nepune 2 stariji od mene. Ustvari, cini mi se da sam se bas nedje davno smuvala s likom koji je bio oko 5 god stariji od mene ALI to se ne broji Sad sam s momkom koji je mjesec dana stariji od mene i ne zalim se. U sustini prilicno sam neozbiljna pa i da nadjem nekog starijeg ne bi izdrzao pored mene ni 2 dana. A i ne treba mi starchic koji ne moze da prati moj tempo zivota.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
**jovana**
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jun 09, 2007, 11:00:20 » |
|
ja sam 3ned. sa deckom koji je mladji 2 god. i super je! i mislim da ce da potraje...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tiago
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jun 09, 2007, 13:10:25 » |
|
I pihtije idu sa godinama:)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mozak
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jun 10, 2007, 15:40:45 » |
|
eee ja sam uvijek sa curom starijom 5-10 godina a ja imam sad 19. sta na to mislite? zvuci bolesno al dobro je. volim starije, znaju sto zele.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tiago
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jun 10, 2007, 16:28:19 » |
|
Slazem se sa Mozgom:)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gaglica
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jun 11, 2007, 01:30:21 » |
|
Aha.. da vidis kad za koju godinu dodje u krizne godine te oce dijete te oce ovo te oce ono pitacu te onda
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spiderman
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jun 11, 2007, 17:24:01 » |
|
KO JOS GODINE BROJI
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jun 15, 2007, 02:53:36 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jun 15, 2007, 12:37:15 » |
|
Može do jedno... 10 godina:))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
vesna70
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jun 16, 2007, 00:35:56 » |
|
moj muž je stariji 7 godina od mene, ali je duhom mlađi. i toga ima.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #29 poslato: Jun 22, 2007, 10:57:38 » |
|
Ali mog komshiju su hteli da corkiraju zbog toga... 19 i 17...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|