*Dame - Ako slučajno presolite jelo dok se kuva, ubacite jedan oguljeni krompir i on će upiti višak soli za automatski fix-me-up.
Prave žene - Ako presolite jelo dok kuvate, to je djavolski loše. Molim ponavljajte za mnom moto Pravih žena: "Ja sam to skuvala i ti ćeš to jesti i ne zanima me koliko je loš ukus".
*Dame - Lek za glavobolju: Uzmite limun, prepolovite na pola i utrljajte u čelo. Pulsiranje će nestati.
Prave žene - Uzmite limun, pomešajte s tekilom, ohladite i popijte. Možda ćete još uvek imati glavobolju, ali koga je to briga! Drmnite još jednu tekilu.
*Dame - Na dno korneta stavite mali marshmallow da bi sprečili curenje sladoleda.
Prave žene - Jednostavno isišite sladoled odozdo - za-boga-miloga-. Ionako verovatno sedite guzicom na kauču s podignutim nogama.
*Dame - Da bi sprečili klijanje krompira, ubacite jednu jabuku u vreću s kromprima.
Prave žene - Kupite kutiju gotovog krompir - pirea i nećete morati brinuti o krompiru kojem rastu noge i ruke.
*Dame - Kada recept za kolače zahteva pobrašnjivanje kalupa, upotrebite malo suve smese za kolač pa neće biti belih tragova sa spoljne strane kolača.
Prave žene - Idite u pekaru/poslastičarnicu - oni će čak i dekorisati kučkinog sina za vas.
*Dame - Premažite izmućeno belance preko korice pite pre pečenja da biste dobili prekrasan sjajni finish.
Prave žene - Uputstva na gotovim zamrznutim pitama ne uključuju premazivanje belanca, prema tome to ne radite.
*Dame - Ako imate problema s otvaranjem tegli, pokušajte upotrebiti gumene rukavice za pranje sudova. One onemogućavaju proklizavanje i čine otvaranje tegli lakšim.
Prave žene - Idite pitati jako ZGODNOG komsiju da to napravi za vas.
*I na kraju, najvažnije....
Dame - Ne bacajte ostatke vina. Zamrznite u kockice leda za buduću upotrebu u saftovima i gulašima.
Prave žene - Ostaci vina??!