~Avax~
|
|
« Odgovor #90 poslato: Februar 14, 2008, 02:05:29 » |
|
sto se mene tice,na leto radim tetovazu na ledjima,znam i koju ...a kod devojaka mi je bas gotivno da vidim tetovazu na hm...mestu...a i ovako,naravno,samo ne preterano(p!nk je izuzetak,extra je)...a pirsing kad devojka ima na jeziku i na pupku,ma...odlepim
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #91 poslato: Februar 14, 2008, 09:52:36 » |
|
Shta je tu toliko gotivno i lepo, prosvetli me? Samo chu da napomenem da su to sve ostaci varavarskih obichaja.... Nechu vishe da pricham, ali mislim da bih mogla da te ubedim da ti odsad svaka devojka koja ima piercing bude odvratna....
|
|
|
Sačuvana
|
There is nothing you could do that I have not already done to myself...
|
|
|
miss lara
|
|
« Odgovor #92 poslato: Februar 14, 2008, 10:22:46 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
voli jer hrabri vole a kukavice cekaju da budu voljene.........
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #93 poslato: Februar 14, 2008, 16:36:49 » |
|
Shta je tu toliko gotivno i lepo, prosvetli me? Samo chu da napomenem da su to sve ostaci varavarskih obichaja.... Nechu vishe da pricham, ali mislim da bih mogla da te ubedim da ti odsad svaka devojka koja ima piercing bude odvratna....
Svakome svoje i ja imam prising na obrvi i niko mi nije reko da sam odvratna Kome se ne svidja taj nece da me gleda niti ne mora...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #94 poslato: Februar 14, 2008, 16:38:47 » |
|
e meni se svidja...kad se gledamo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #95 poslato: Februar 14, 2008, 16:51:06 » |
|
I da jos nesto Ivacccc sa onom slikom gde si obucena u goth metal stilu si htela da proveris koliko smo tolerantni. Ne razumem onda bas ovaj tvoj post " mogu da te ubedim da ti odsad svaka devojka koja ima prising bude odvratna" To za mene nije bas tolerantno
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #96 poslato: Februar 15, 2008, 12:35:26 » |
|
Imam jednu jako lepu prichu o piercingu, ali nechu da vam zgadim zhivot....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tazzica
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #97 poslato: Februar 15, 2008, 14:49:14 » |
|
imam pirsing na usni i jeziku, i bas je fino imati ih, i ukopno 10 na usima... volim da vidim tetovazu na drugome, na sebi je ne bih uradila nikad... etogac...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Daraaa :)
|
|
« Odgovor #98 poslato: Februar 15, 2008, 14:59:24 » |
|
ocu ja da busim nos...i probusicu ga jednog dana,sad me mama smara :'(a bas mi je zelja velika da ga probusim
|
|
|
Sačuvana
|
Veseo covek je kao sunce,gde god ide on osvetljava...
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #99 poslato: Februar 15, 2008, 15:23:22 » |
|
Imam jednu jako lepu prichu o piercingu, ali nechu da vam zgadim zhivot.... ... i mislim da pokazujem visok stepen tolerancije time shto vam je nechu isprichati....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
yu-generation-89
|
|
« Odgovor #100 poslato: Februar 15, 2008, 16:22:26 » |
|
Ja to nisam mislela kao uvredu ili da nisi tolerantna Mislim da si sasvim ok i simpatisna devojka, samo eto, kod nas u nemackoj je sasvim normalno da neko ima pirsinge ili tetovaze. Ok, ne moras pricati
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #103 poslato: Mart 15, 2008, 20:56:09 » |
|
aj jos tetovaza al pirsing ju nedaj Boze
|
|
|
Sačuvana
|
whoever does not try does not learn
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #104 poslato: Mart 15, 2008, 23:14:39 » |
|
Hajde malo da vas informishem... U srednjem veku su prostitutke obelezhavane piercingom, a tetovazha potiche iz konc logora... Pa, sad vidite koliko je sve to sjajno i privlachno...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|