G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #165 poslato: Jun 27, 2009, 01:23:42 » |
|
samo nemojte da na kraju ovako zavrsite od tih silnih pirsinga
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
..MaLa RoKeRkA..
Newbie
Van mreže
....
|
|
« Odgovor #166 poslato: Jun 27, 2009, 01:42:46 » |
|
ja imam i jedno i drugo..jednu tetovazicu za koju skoro niko ne zna (dobro sam je sakrila haha)..i znam da mi nikada nece dojaditi jer ima jedno stvarno jaaaakooo velikoooo znacenje za mene...a i ako mi dosadi,nema veze ionako mi je niko ne vidi ...a probila sam nos..to mi je onako..supeeer....
|
|
|
Sačuvana
|
..Nunca recuerdes olvidarme, nunca olvides recordarme..
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #168 poslato: Jun 27, 2009, 14:49:16 » |
|
samo nemojte da na kraju ovako zavrsite od tih silnih pirsinga Ma daj bre ovo je vec bolesno aman Pa nismo bas sasave toliko
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #169 poslato: Jul 30, 2009, 22:50:59 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #170 poslato: Jul 31, 2009, 13:26:39 » |
|
jaoo evo je ovaaa... veruj mi i ja sam ista, ali samo zamurish i nishtaaaa.... i taj "bol" koji osetish traje neki 5-10 sekundi... dok ne izvadi iglu... >.<
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kosaUsvimBOJAMAduge
|
|
« Odgovor #171 poslato: Jul 31, 2009, 14:04:54 » |
|
sad uradila na obrvi....o5 a uskoro na jeziku.... mada bi uradila na ledjima ali....
|
|
|
Sačuvana
|
mali princ je u mom svetu mi zajedno delimo njegovu planetu
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #172 poslato: Avgust 01, 2009, 20:12:14 » |
|
zna li neko koje vrste anestezije se koriste u salonima za body pierce i nacin primene naravno citala sam o tome na vise sajtova,ali me zanima informacija "iz prve ruke" to je jedini nacin da se usudim uraditi ga.... kad sam fobicna kukavica Njavice?
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2009, 20:14:44 ***sReBrNa*GaLeBiCa*** »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #174 poslato: Avgust 01, 2009, 20:59:58 » |
|
ma nema sanse bez anestezije mislim da nije igla u pitanju,jer ako jeste dzabe mi citala sam za lidokain u spreju,ali sad ne znam da li se to kod nas koristi....moj decko je dobio vaticu pod jezik to znam a za ostalo...... i mislim da bi mi se smejali tamo kad bi trazila anesteziju za nos samo da prvi preguram,drugi ce vec lakse ici
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
B.Love
|
|
« Odgovor #176 poslato: Avgust 02, 2009, 19:50:19 » |
|
Ja sam nekad sam busio uvo za mindjusu,sad je to zaraslo,od tetovaze imam hipi znak na levom ramenu ali bez kruga,Evo jos jednog extrema...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #177 poslato: Avgust 03, 2009, 03:31:12 » |
|
Aman s'tobom ne boli nista sta ti je Nemoj se tripovati bzv i idi uradi pirs!!!
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
kosaUsvimBOJAMAduge
|
|
« Odgovor #178 poslato: Avgust 03, 2009, 04:01:22 » |
|
znas kako u kraljevu imas hirurga koji radi pirsove tako da ti daje normalnu anesteziju.... a sto se obrve tice....prvi put kad sam radila isla je normalna anestezija/spric i igla/ i nisam ni osetila a sad je bila anestezija u obliku masti...i recimo da sam se zapricala sa osobom koja mi je to radila pa je malo popustila ali nije bolelo...mali pec i to je to....
|
|
|
Sačuvana
|
mali princ je u mom svetu mi zajedno delimo njegovu planetu
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|