ljupce
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jun 19, 2007, 19:45:07 » |
|
ovo nije citat ali moze da bude vrlo poucno: ko prije djevojci sam u nju upada
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jun 19, 2007, 20:10:32 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #62 poslato: Jun 19, 2007, 20:13:09 » |
|
ovo nije citat ali moze da bude vrlo poucno: ko prije djevojci sam u nju upada
u zvakom sluvcaju,zanimljivo...a uz to je i istin!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jul 15, 2007, 19:15:45 » |
|
Више волим руско говно,него америчку торту
JA SAM SRPSKI GENERAL I AKO MI JE VOLJA ĆU DA JAŠEM NA MAGARCU ILI DA LETIM U HELIKOPTERU GEN. MLADIĆ na pitanje novinara o poštovanju zabrane letova
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jul 15, 2007, 19:54:30 » |
|
Kad se meni plakalo, vas nije nigde bilo, ni glasa vaseg,ni pisane reci koja za nuzdu tesi. Danas,kad vi placete, meni se bolno smeje, ukoliko mi nije otuzno i dosadno, kao pred glupom scenom. Eto,to vam je sve sto ljudi jedno drugom mogu u ovom kratkom zivotu da daju potpuno nerazumevanje Ovo je sigurno IVO ANDIC
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jul 15, 2007, 19:57:28 » |
|
"Otisao sam...Iza mene je ostalo sve sto su ljudi rekli,kao pramicak magle koja se gubi. A sve sto su uradili,poneo sam na dlanu jedne ruke.... " IA
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jul 15, 2007, 20:33:14 » |
|
Evo jedne Zemunske narodne poslovice Bolje da ti je cerka qrva, nego da ti je sin policajac
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jul 21, 2007, 21:35:06 » |
|
Metak ne bira - Milorad Ulemek Legija I u smrt, samo ne stati
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #69 poslato: Jul 21, 2007, 22:38:39 » |
|
IS MINIMUM EGET MORTALIS,QUI MINIMUM CUPIT-choveku koji najmanje zeli,najmanje nedostaje
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jul 22, 2007, 02:08:01 » |
|
Nase predrasude su nase ljubavnice,razum je u najboljem slucaju nasa zena-vrlo cesto potrebna,ali retko privrzena. (zaboravih ciji je... )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #71 poslato: Jul 26, 2007, 13:33:53 » |
|
svi su u kliseu, rijetki nisu,rijetke volim, rijetki postaju sve rijedji, na prste ih brojim. EDO MAAJKA
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #72 poslato: Jul 26, 2007, 14:58:10 » |
|
svi su u kliseu, rijetki nisu,rijetke volim, rijetki postaju sve rijedji, na prste ih brojim. EDO MAAJKA
Na cemu li je on bio kad je to pisao
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #73 poslato: Jul 27, 2007, 02:43:41 » |
|
NJIH DVOJICA JA I BABO SAMI mujo kad se pravdo sto su fasovali on i stari
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #74 poslato: Jul 27, 2007, 10:41:46 » |
|
Wau ima dosta novih likova...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
|