Dax_za
|
|
« Odgovor #135 poslato: Maj 21, 2007, 20:12:14 » |
|
Cist primitivizam. Znate kako se kaze: ko je najvise protiv pedera, ima nekih homoseksualnih sklonosti. Sto ima smisla jer ljudi ne vole druge ljude obicno zbog nekih svojih osobina koje prepoznaju u tim ljudima, a koje ne bi zeljeli da imaju. So... da cujemo ko bi klao pedere?
gluplju stvar u zivotu nisam cuo... mrzim ja i ubice pa to ne znaci da imam nekakve veze sa njim ili sklonosti prema ubijanju....
|
|
|
Sačuvana
|
We Spartans have descended from Hercules himself. Taught never to retreat, never to surrender. Taught that death in the battlefield is the greatest glory he could achieve in his life.
|
|
|
Gaglica
|
|
« Odgovor #136 poslato: Maj 21, 2007, 20:50:06 » |
|
Nijesam pricala napamet, cista psihologija je u pitanju. To cak nijesu ni moje rijechi, ali ako razmislis bar malo o njima, vidjeces da su potpuno logicne. Kako mozes da poredis ubice i pedere??? Kakve veze oni imaju? Ti mrzis ubice jer oni UBIJAJU nevine ljude, a zamisli pederi nikog ne ugrozavaju, niti ubijaju ljude. I uopste mi nije jasno zasto se neki ljudi osjecaju ugrozenim zbog pedera??? Mrznja prema pederima je potpuno .... besmislena. Mozda nijeste znali, ali ranije je biti peder bio odraz bogastva tj. bogati ljudi su imali momka koga su tako s vremena na vrijeme ... pam pam i to je bilo nesto sasvim normalno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #137 poslato: Maj 22, 2007, 15:35:42 » |
|
e,ljudi dok ti homoseksualci tj. pederi ne pocnu napadati nas ostale,moramo ih tolerirati. Pozdrav!!! Miranda Ja nemoram nishta i bash ono shto mi kazhu da MORAM bash to necu da uradim. To se kod nas Srba zove inat a drugi inat i nemaju jadna im majka. Sto ja moram tolerisati bilo koga. Jednom sam pedera izbacio iz busa. Seli ja i ortak na Zelenjaku i ispred nas seda jedan peder sa drugaricom. Chepio se ko zhena i ja mu nasred brankovog mosta kazhem: "Na sledecoj stanici izadji". On kazhe sto, otkud mi pravo itd. Ja potegnem skakavac i kaazhem mu : "Izadji sam da te mi ne izbacujemo a onda cemo i mi sa tobom i je**cemo ti mater pedersku". I mislish da nije izashao. Izleteo je ko da mu je neko nabio raketu u bulju. Njegova drugarica je neshto kenjala ali i ona je izashla. A onda neki chicha izvadi 100 kinti i kazhe: "Evo popijte pice na moj rachun" Ja kazhem neka, netreba, a on ni da cuje. "Uzmite, da je vishe takvih kao vi da nas bog vidi" Mozda je malo primitivno, ali se totalno slazem...sve bih ja to po kratkom postupku.... Hvala ti brate.Ili sestro. Ima josh nas normalnih
|
|
« Poslednja izmena: Maj 22, 2007, 15:51:53 ChEtNiK »
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #138 poslato: Maj 22, 2007, 15:43:31 » |
|
Znate kako se kaze: ko je najvise protiv pedera, ima nekih homoseksualnih sklonosti.
To su smislili pederi da svakog ko prica neshto protiv njih nazovu pederom. I onda normalan narod cuti da ih bolesnici nebi nazivali pederima.
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #139 poslato: Maj 22, 2007, 15:50:23 » |
|
Mozda nijeste znali, ali ranije je biti peder bio odraz bogastva tj. bogati ljudi su imali momka koga su tako s vremena na vrijeme ... pam pam i to je bilo nesto sasvim normalno. Mozhda u Evropi oni su uvek bili bolesni. A ti cuti sakri se pod kamen kad nishta drugo tamo i nemate
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #140 poslato: Maj 22, 2007, 18:46:52 » |
|
Mozda nijeste znali, ali ranije je biti peder bio odraz bogastva tj. bogati ljudi su imali momka koga su tako s vremena na vrijeme ... pam pam i to je bilo nesto sasvim normalno. Sta li je bilo nenormalno? Mozhda u Evropi oni su uvek bili bolesni. A ti cuti sakri se pod kamen kad nishta drugo tamo i nemate
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #141 poslato: Maj 22, 2007, 21:48:34 » |
|
Ne znam, vjerovatno nije, ali ipak...nisam ZA...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
beermonster
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #142 poslato: Maj 22, 2007, 22:51:05 » |
|
ma di normalno za to postoje samo 2 leka sex sa suprotnim polom ili metak
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nod32
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #143 poslato: Maj 23, 2007, 01:04:27 » |
|
Sve bi ih pobije pederi obicni
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
vancouver
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #144 poslato: Maj 23, 2007, 08:41:26 » |
|
@PureLife Nisam gay ali zivim u gradu gde ima extremno veliki gay community i tolerancija izmedju gay i heterosexual community je 80% upraznjena ..Tolerancija u istochnoevropskim zemljama kao sto je Srbija che uzeti dugo vremena da pusti korene i da drushtvo prihvati gay community.. Pure Life ---------zato nemoj da troshish mnogo energije da bi bio shvachen i prihvachen jel oni ne zele da drugachije rezonuju ......
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #145 poslato: Maj 23, 2007, 14:25:43 » |
|
@PureLife Nisam gay ali zivim u gradu gde ima extremno veliki gay community i tolerancija izmedju gay i heterosexual community je 80% upraznjena ..Tolerancija u istochnoevropskim zemljama kao sto je Srbija che uzeti dugo vremena da pusti korene i da drushtvo prihvati gay community.. Pure Life ---------zato nemoj da troshish mnogo energije da bi bio shvachen i prihvachen jel oni ne zele da drugachije rezonuju ......
Vazhi kada bi se gadjali govnima. Kada god budu paradirali bice nas par hiljadica da ih kamenujemo kako valja i trebuje
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gaglica
|
|
« Odgovor #146 poslato: Maj 23, 2007, 18:09:31 » |
|
Ma daj bre pola od vas se pali na bi cure, a neki i na lezbejke, a bi momke biste klali. E tu mi se nesto ne slaze...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dax_za
|
|
« Odgovor #147 poslato: Maj 23, 2007, 19:41:04 » |
|
Parada ? Slobodno, da ih paradiram jednom "bezbolnom" palicom sto bi rekao Shojic ....Lepo bi se proveli....
|
|
|
Sačuvana
|
We Spartans have descended from Hercules himself. Taught never to retreat, never to surrender. Taught that death in the battlefield is the greatest glory he could achieve in his life.
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #148 poslato: Maj 23, 2007, 19:49:59 » |
|
Ma daj bre pola od vas se pali na bi cure, a neki i na lezbejke
Ma daj bre pola od vas se pali na bi cure, a neki i na lezbejke, a bi momke biste klali. E tu mi se nesto ne slaze...
Istina. Ali kao u onom filmu: -"On je izuzetno suv i debeo" -"Pa kako i suv i debeo" -"Pa on je rastrzana lichnost"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gaglica
|
|
« Odgovor #149 poslato: Maj 24, 2007, 13:27:27 » |
|
hahaha musharci
|
|
|