ChEtNiK
|
|
« Odgovor #150 poslato: Maj 24, 2007, 21:09:06 » |
|
hahaha musharci Can't live with us, can't live whitouth us
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
milan990
|
|
« Odgovor #151 poslato: Maj 27, 2007, 23:46:53 » |
|
nego sta nego je homoseksualnost bolest???!!! to je najgori moguci poremecaj kod coveka,STRASHNO!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #152 poslato: Maj 28, 2007, 15:58:55 » |
|
Nemam nista protiv gay ljudi ali nisu mi bas jasni, za koji k.u.r.a.c postoje onda 2 pola ako ce neki da se muvaju sa istim polom? to mi je kretenski
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gaglica
|
|
« Odgovor #153 poslato: Maj 28, 2007, 16:43:20 » |
|
pa dva pola postoje, jer bi bilo dosadno da postoji samo jedan pol. Ovako je veci broj kombinacija
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #154 poslato: Maj 28, 2007, 18:32:42 » |
|
pa dva pola postoje, jer bi bilo dosadno da postoji samo jedan pol. Ovako je veci broj kombinacija Postoje kombinacije iz x u 1, iz x u 2.... Sve ostale kombinacije ( ukljuchujuci iz 1 u 2 ) su BOLESNE
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
milan990
|
|
« Odgovor #155 poslato: Maj 28, 2007, 22:47:04 » |
|
jaoj opet kladionica a taman sam se odvikao...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #156 poslato: Maj 28, 2007, 23:39:45 » |
|
Pa homoseksulanost je poremecaj u mozgu, tako su naucnici zakljucili, sa kojim se obicno radja, tako da nikako ne moze biti normalno! Zato me i ne cudi sto oni to tako ne prihvataju, pa koga ste vi jos culi prizna da je poremecen!?!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
imbica34
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #157 poslato: Maj 30, 2007, 19:54:35 » |
|
Mislim da je homosexualnost poremecaj kao i svaki drugi. To je jedino objasnjenje jer ako postoje muska i zenska jedinka njihovim parenjem produzava se vrsta.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #158 poslato: Maj 30, 2007, 22:34:15 » |
|
ma jok ja sam
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
Gaglica
|
|
« Odgovor #159 poslato: Maj 31, 2007, 15:02:27 » |
|
ti si sta? Evo natasa je priznala
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
thekrky
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #160 poslato: Jun 01, 2007, 16:50:51 » |
|
nije bolest
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dax_za
|
|
« Odgovor #161 poslato: Jun 01, 2007, 16:53:03 » |
|
nije bolest
bolest, bolest, nego sta... i to ona najgora...
|
|
|
Sačuvana
|
We Spartans have descended from Hercules himself. Taught never to retreat, never to surrender. Taught that death in the battlefield is the greatest glory he could achieve in his life.
|
|
|
radumilo
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #162 poslato: Jun 02, 2007, 00:30:11 » |
|
DA!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gaglica
|
|
« Odgovor #163 poslato: Jun 02, 2007, 17:39:46 » |
|
jebala vas bolest nema to veze sa bolestima niti je to neki urodjeni poremecaj ima veze samo sa tim kako se neko osjeca... Uostalom homoseksualnost se srece i kod nekih zivotinja, pa ih niko ne naziva bolesnim.
I bolesti se lijece jel? ili se umire ako se ne izlijece? Ja nikad nijesam cula da se neko izlijecio od homoseksualizma, niti da je umro zbog istog(ne brojeci one koji su naletjeli na razjarenu grupu i umrli od batina)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dax_za
|
|
« Odgovor #164 poslato: Jun 02, 2007, 17:53:58 » |
|
pa i ljudi koji su ludi ne umiru od toga, pa opet ne mozes da kazes da su psihicki zdravi...svi su oni poremeceni...
|
|
|
Sačuvana
|
We Spartans have descended from Hercules himself. Taught never to retreat, never to surrender. Taught that death in the battlefield is the greatest glory he could achieve in his life.
|
|
|
|