***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #975 poslato: Jun 05, 2008, 17:49:34 » |
|
qq tamara... qq...
što ??
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #976 poslato: Jun 05, 2008, 18:14:13 » |
|
BRAVO ANA!!! BROJ 1 U SVETU!
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #977 poslato: Jun 05, 2008, 20:20:56 » |
|
Što moćan avatar Milane
|
|
|
Sačuvana
|
Osmeh je jedna kriva linija koja moze da ispravi mnoge stvari...
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #978 poslato: Jun 05, 2008, 21:19:18 » |
|
Hasai aaaaaaaaa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #979 poslato: Jun 05, 2008, 21:54:33 » |
|
Što moćan avatar Milane Hvala, Spayky!
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #980 poslato: Jun 05, 2008, 21:55:20 » |
|
Hasai aaaaaaaaa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #981 poslato: Jun 05, 2008, 22:05:30 » |
|
aufffff,valjda ce sutra svaba i exer da razbucaju duleta&co...mada teeeeesko sine
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #982 poslato: Jun 05, 2008, 22:06:09 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #983 poslato: Jun 05, 2008, 23:46:38 » |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ja sam luda...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
sloba zmaj
|
|
« Odgovor #984 poslato: Jun 06, 2008, 00:01:03 » |
|
Danas je tesko biti glup... JER JE KONKURENCIJA VELIKA!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #985 poslato: Jun 06, 2008, 00:06:48 » |
|
Danas je tesko biti glup... JER JE KONKURENCIJA VELIKA!!! Da znaš da si u pravu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #988 poslato: Jun 06, 2008, 01:06:23 » |
|
Ne dam te nikom'
Ne dam te nikom' iako nisi moj ne dam te slicnoj, a kamoli njoj jer ona te ima, ljubi i dise u ovom zivotu ona te cuva
A ja bih ti tako ljubila ruke i cuvala misli od slucajne tuge kad bi bar znala to sto zna ona stavit te njezno iznad duge
Ref. A tko sam tebi ja ti pijes ljubav sa moga izvora a bjezis njoj do kraja zivota samo budi siguran da tebe tuga ne gleda i da je mene zgrabila
Kad prodje sve dobro znas, mili, tako ne ide jer prije ili kasnije nasa laz puknut ce nista tajna ostat nece
Ja ne dam te nikom, jer srcem te volim da budes moj to necu ni sniti ti si odavno drugoj se zakleo njezno tko od Boga smije jaci biti
A ja bih ti tako ljubila ruke i cuvala misli od slucajne tuge kad bi bar znala to sto zna ona stavit te njezno iznad duge
Ref.
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
|