Милан Бандић
|
|
« Odgovor #180 poslato: Maj 11, 2008, 21:44:20 » |
|
Ne brini neće bambus nigde bez tebe.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #182 poslato: Maj 11, 2008, 21:47:01 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #184 poslato: Maj 11, 2008, 23:12:04 » |
|
Mlada, lepa i pametna
Mlada lepa i pametna a opet pomalo nesrecna Izgledas mi kao slika omiljenoga pesnika Savrsena kao svemir neshvatljivo jednostavan Nadrealna kao zivot beskonacno kratkotrajan
Govoris mi osecajno kao zemlja Sugestivno kao vatra muzikalno kao voda Hej ti imas tako puno razloga Da budes prva ljubav necija ili da budes sama Hej a ja sam nervozan i boli me Stotinu besmislenih pitanja boli me ova tama
Mlada lepa i pametna a opet pomalo nesrecna Izgledas mi kao neko ko odlazi predaleko Izazovna kao zena rodjena za zla vremena Zatvorena kao knjiga sama sebi vecna briga
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #185 poslato: Maj 12, 2008, 00:05:45 » |
|
a kako si to glasao,kome si drpio ličnu? xe xe xe ja sve za DS....NARAVNO nisam niciju bukvalno sam odve roditelje i dedu i zaokruzio sta sam mislio da je ok
|
|
|
Sačuvana
|
whoever does not try does not learn
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #187 poslato: Maj 12, 2008, 00:23:55 » |
|
Samo se ti nadaj Strateg.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #189 poslato: Maj 12, 2008, 00:45:44 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #190 poslato: Maj 12, 2008, 06:37:36 » |
|
Fuj... Sta drugo retji...
|
|
|
Sačuvana
|
There is nothing you could do that I have not already done to myself...
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #191 poslato: Maj 12, 2008, 10:51:37 » |
|
Xexe, moze jos i A ja jos jednom moram da reknem kako mrzim licimerne i dwolicne ljude.. i ljigave... i jadne.... i koji ne znaju sta ce sa sobom, pa zamajavaju druge i pricaju im bajkice u koje ovi veruju.... NIKADA NE VERUJTE LJUDIMA... ljudi su vnago... velika...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #192 poslato: Maj 12, 2008, 11:13:01 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #193 poslato: Maj 12, 2008, 11:19:55 » |
|
Hvala Bogu sto mi najlepse na svetu stvari daje Uz tebe moj zivot ima vecno da traje preko ljubavi I topline koja izvire iz nas nadam se da ti je drago dok slusas moj glas jer je ova pesma posvecena tebi iz sveg srca I dok ti postojis i moje ce da kuca Mozda nisam bas najbolji decko za tebe Al se nadam da cu te imati uvek pored sebe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #194 poslato: Maj 12, 2008, 11:48:28 » |
|
Dovoljno. Čestitam!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|