B.Love
|
|
« Odgovor #7035 poslato: Avgust 14, 2009, 23:19:49 » |
|
Meni bre nista nije jasno Ko siri spam treba da ga je sraaaaaam
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7036 poslato: Avgust 15, 2009, 00:22:31 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7038 poslato: Avgust 15, 2009, 00:53:50 » |
|
Aaaaaaaaa nije jos vreme za spavanje
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #7039 poslato: Avgust 15, 2009, 03:54:21 » |
|
pacovcino cestitam
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #7041 poslato: Avgust 15, 2009, 12:59:21 » |
|
Сваки наш сусрет увек све тежи је, уморно срце иде где је свежије. Дубоко негде ова љубав има драж, на површини, све је само чиста лаж.
Не боле мене више твоје преваре, већ ова нада што у мени умире. Кад си већ хтела за нас тако ружан крај, не буди фина, добро ме разочарај.
Не зови не пиши и не долази пусти ме, жеља ме пролази. Нико од нас није мађионичар да оживи мртву ствар.
Не зови не пиши и не долази пусти ме, жеља ме пролази. Чаробни је штапић пук'о на двоје а магија не нестаје ...
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #7042 poslato: Avgust 15, 2009, 14:16:36 » |
|
Tururururu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #7044 poslato: Avgust 16, 2009, 03:26:14 » |
|
ju....kolka usta...xd ja samo da se jawnem...msm posto nisma bila...da se zna da sam wiza i tako... pozz za swe..
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7045 poslato: Avgust 16, 2009, 03:31:51 » |
|
^^^^ Haaaaaj Za sve nocne ptice
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #7047 poslato: Avgust 16, 2009, 14:31:34 » |
|
Hehe ja to vise lupila za nocne ptice
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #7049 poslato: Avgust 17, 2009, 02:46:38 » |
|
...Ostace trag posle nas i nase ljubav, mozda ce neko pricati da smo se voleli, al jednom znam nismo uspeli...Jednom sam srecu imala nisam je cuvala, i sve za tren je postalo ogromna uvala, I sada znam bez tebe propadam...Kako cu bez tebe sutra kad mi l...ose krene, kako da drustvu kazem odlazis od mene, a znam da sam pogresila i srusila sve do pepela...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|