|
Branka87
|
|
« Odgovor #6601 poslato: Jun 26, 2009, 03:30:29 » |
|
Toliko nam svima treba a retko ko je spreman da je zaista pruzi.... sami sebi pravimo problem... sto jednostavno kad moze komplikovano:D? Otudjili smo se ljudi nacisto!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6602 poslato: Jun 26, 2009, 13:56:14 » |
|
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #6603 poslato: Jun 26, 2009, 13:59:09 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6604 poslato: Jun 26, 2009, 14:01:24 » |
|
Sta ti je Ludjak?
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #6605 poslato: Jun 26, 2009, 14:17:11 » |
|
Meni? Ništa. Pogrešan smajli.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6606 poslato: Jun 26, 2009, 14:18:58 » |
|
Setala se Cici Mici
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #6607 poslato: Jun 26, 2009, 14:33:53 » |
|
У шареној хаљиници.....
|
|
|
Sačuvana
|
******HAJDE DA SE DRUZIMO****** :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6608 poslato: Jun 26, 2009, 14:34:27 » |
|
Jaaaaaooooooo kako je to gotivna pesmica
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #6609 poslato: Jun 26, 2009, 14:35:48 » |
|
Луда песмица скроз! Ја је баш волим! Како си ми ти? Е ја сам се одлучила ипак за чекић...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6610 poslato: Jun 26, 2009, 14:39:15 » |
|
Dobar je i cekic,odluka ti je oke Ja ipak ostajem pri motornoj testeri Super,malo me boli glava al' nema veze I kad idemo u napad?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #6611 poslato: Jun 26, 2009, 14:40:13 » |
|
Е мени је идеална прилика ноћас. Јел ти то одговара?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #6612 poslato: Jun 26, 2009, 14:42:50 » |
|
Moooozeeeee,taman sa oruzjem da krenem u grad pa kad krenem da redjam
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #6613 poslato: Jun 26, 2009, 14:44:55 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #6614 poslato: Jun 26, 2009, 14:49:31 » |
|
Da vi niste malo previse gledali horor filmova ?
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
|