makilika
|
|
« Odgovor #5820 poslato: April 06, 2009, 11:28:29 » |
|
xaxaxa....blago tebi....
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #5821 poslato: April 06, 2009, 11:42:12 » |
|
ja jos malo pa postajem super viteeeez... njaaaaaaaaaaa :pppp ...
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5822 poslato: April 06, 2009, 11:43:42 » |
|
a ja jos malo pa postajem deo ludnice....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5823 poslato: April 06, 2009, 11:44:14 » |
|
to sam ja oduvek...
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5824 poslato: April 06, 2009, 11:45:36 » |
|
bila sam i ja....pa sam kao bajagi se oporawila...a onda sam poludela totalno.... wrcem se za pola sata...pozdraw swima do tada....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5825 poslato: April 06, 2009, 11:48:19 » |
|
de ces stani ... kako forum sakatimo postovim ..boze boze... prolece je stiglo svima je do j*j* jedva ceka jesen da se kuva ajvar...xaxaxax nisam cuo ovu pesmu jedno stoo godina !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5826 poslato: April 06, 2009, 12:07:11 » |
|
Ljubav je zakon u koji svi veruju a niko ga ne postuje...uvek se nadju neka vrata,koja nas vuku da ih otvorimo...ustvari,ljudi samo vole da budu ranjivi i zato traze ljubav,da bi od nekog zavisili...cast onima koji su dovoljno budale da to ne zele ili se kriju od toga!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5827 poslato: April 06, 2009, 12:38:47 » |
|
Ljubav je zakon u koji svi veruju a niko ga ne postuje...uvek se nadju neka vrata,koja nas vuku da ih otvorimo...ustvari,ljudi samo vole da budu ranjivi i zato traze ljubav,da bi od nekog zavisili...cast onima koji su dovoljno budale da to ne zele ili se kriju od toga!
slazem se sa owim.. dosla ja...lol..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5828 poslato: April 06, 2009, 12:40:50 » |
|
dobro mi dosla... ali ja moram da idem mariiijiiiceee ... odoh u skolu uskoro !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5829 poslato: April 06, 2009, 12:45:07 » |
|
joj...moram i ja....idemo u j****u skolu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #5830 poslato: April 06, 2009, 13:14:12 » |
|
Kako ko ce biti prvak pa valjda Partizan Pozz svima koliko god vas ima
|
|
|
Sačuvana
|
Osmeh je jedna kriva linija koja moze da ispravi mnoge stvari...
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #5831 poslato: April 06, 2009, 13:37:25 » |
|
Prvi put u vezi sporta se slažem sa Saletom.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5833 poslato: April 06, 2009, 19:37:44 » |
|
i josh jedan glas za shampione !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5834 poslato: April 06, 2009, 21:04:37 » |
|
pozdraw swima....
|
|
|