makilika
|
|
« Odgovor #5790 poslato: April 05, 2009, 23:06:03 » |
|
tebe ko zapmati po lepom on je nenormalan....salim se ja malo...
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #5791 poslato: April 05, 2009, 23:11:09 » |
|
ma opusteno ! lepo si to zborila ; )!
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5792 poslato: April 05, 2009, 23:12:55 » |
|
e sad cu ti owde kazem za onon imam muza.....jbg wise ga nemam....swe se desilo iznenada...jbg takaw ziwot... wolim ja da se salim...mekice...xD
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5793 poslato: April 05, 2009, 23:18:02 » |
|
sad mi lakse kad nemas muza ... salim se naravno.. jbg i meni se sve brzo izdesavalo...ali tako je to kad je neko jaci od tebe u inatu i gluposti ...
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5794 poslato: April 05, 2009, 23:21:51 » |
|
jbg...takaw ziwot..j***n...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5795 poslato: April 05, 2009, 23:22:31 » |
|
bas tako... uuuh koliko se ja samo nerviram... uuuuuuuuuh...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5796 poslato: April 05, 2009, 23:23:31 » |
|
e nemoj se nerwiras....nerwiranje utice na lepotu,rast kose i noktiju... a sto se nerwiras???
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5797 poslato: April 05, 2009, 23:25:24 » |
|
pa ja nisam lep pa mi svejedno ! nerviram se zato sto ne mogu da verujem da je neko toliko sa mnom a da mi tako jako lupa kontre !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5798 poslato: April 05, 2009, 23:28:07 » |
|
ma to treba tuci....xD....salim se....to se zowe licemerje....bar mislim..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5799 poslato: April 05, 2009, 23:43:26 » |
|
jeste... veliko... preveliko :#@$@)+%!#*(%_#!^*T#!!$ grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5800 poslato: April 05, 2009, 23:52:37 » |
|
bez komentara...lol...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5801 poslato: April 06, 2009, 00:03:15 » |
|
nemoj nista da mi kazes bolje..vitez je osudjen da vecno luta ! neka ne bunim se... takva sudbina...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5802 poslato: April 06, 2009, 00:05:55 » |
|
e owo me zasmejalo...lol...lepo receno....od sad cutim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5803 poslato: April 06, 2009, 00:08:49 » |
|
ne smej se tudjoj ne sreci to je nesto najgore ! ljudi sesha mi dade josh 10 minuta oce da spava mora da uci...a koce da joj ucini miran san ako ne ja... ljudi lepo mi spavajte i lezite na vreme...manite se foruma povezacemo se telepatski... ko ja i skorpy koja nije tu ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5804 poslato: April 06, 2009, 00:11:36 » |
|
uopste se ne smejem tudjoj ne sreci.....nego mi je smesno kako si owo napisao.... laq noc...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|