|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #5746 poslato: April 01, 2009, 14:27:41 » |
|
aaaa ljudi l, pa ladno me zezaju ovi iz mog maticnog kluba nece da mi daju ispisnicuuu aaaaaaa.. ne verujem.. sad ce uprava drugog kluba za koji sam presao da zove njih... jooooj sta ce bitiii sa mnom ?
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
|
« Odgovor #5747 poslato: April 01, 2009, 15:01:04 » |
|
stvarno mislim da sam dovoljno izresetao postovima forum... odoh da kucam (spavam) ... weeeeee... spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam... spam do spamaaa spamovanje spam do spama spamovanje boze puko sam sa mozgom.. laq noc vidimo se veceras !
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #5748 poslato: April 01, 2009, 15:31:16 » |
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan protrcava krozzzzzzzz moju sobuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #5750 poslato: April 02, 2009, 00:40:51 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5752 poslato: April 02, 2009, 13:55:58 » |
|
dajte ljudi zaustavljajte vreme nekako da imam vise vremena i za spavanje i sve... aaaaaaaaaaaaaa .. ludim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #5753 poslato: April 02, 2009, 17:06:49 » |
|
Will I quit, will I quit? They claim that I'm violent, but still I keep representin, never give up, on a good thing Wouldn't stop it if we could it's a hood thing And now I'm like a major threat Cause I remind you of the things you were made to forget Bring the noise, to all my boyz Know the real from the bustas and the decoys
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5755 poslato: April 03, 2009, 14:58:02 » |
|
opet mi se ne ide tako lako sa foruma..aaaaaa... doci ce mi forum glave...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #5756 poslato: April 03, 2009, 23:58:18 » |
|
opet mi se ne ide tako lako sa foruma..aaaaaa... doci ce mi forum glave...
heheh da znash i meni ce
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #5757 poslato: April 04, 2009, 12:32:12 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
|
|
« Odgovor #5758 poslato: April 04, 2009, 13:14:03 » |
|
JAOOOO ljudooovi pa ja vam putujeeem za 9 daaanaaaa neeeceeee me biiiti duuugo !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|