ZenTale
|
|
« Odgovor #5610 poslato: Mart 18, 2009, 01:07:56 » |
|
Kisa je blagoslov... Voda prociscava. To samo moze da znaci da smo "nesto dobro uradili..." - postovi su, imali smo prosvetljene goste, vazne su se stvari pokrenule a ovo je za mene neka vrsta znaka - nagrade...
|
|
« Poslednja izmena: Mart 18, 2009, 01:12:23 ZenTale »
|
Sačuvana
|
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #5611 poslato: Mart 18, 2009, 01:14:25 » |
|
kako god da me nagradjuje, ja cu se sutra po autobusima vukljati mokra do kolena sa frizurom kao da me je poplava izbacila (u najboljem slucaju) diiivne li nagrade
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #5612 poslato: Mart 18, 2009, 01:32:25 » |
|
Pa obuci se kao za kisno vreme: kabanice, kishobrani, cizmice i osmeh na lice i nece smetati toliko..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #5613 poslato: Mart 18, 2009, 02:13:17 » |
|
laq noc dobri ljudi ...
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
|
« Odgovor #5614 poslato: Mart 18, 2009, 02:15:53 » |
|
e da i pravi sam spam zar ne Zen?
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #5617 poslato: Mart 19, 2009, 00:27:50 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5618 poslato: Mart 19, 2009, 00:40:05 » |
|
Njv mnogo mnogo mnogo <3 Vladicu Georgiev
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5619 poslato: Mart 19, 2009, 12:12:40 » |
|
joooooj koliko sam mamuran pa ovo nije zdravoooo... pomagajteeee.. joj sinoc je stvarno dobro bilo bilo je svega kao i sto sam ocekivao... a ovom priliko se izvinjavam jovajnni na uznemiravanju sinoc,znas kakav sam kad sam pijan..prekinuo sam tisinu jbg...necu vise obecavam !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5620 poslato: Mart 19, 2009, 21:54:00 » |
|
joooooj koliko sam mamuran pa ovo nije zdravoooo... pomagajteeee.. joj sinoc je stvarno dobro bilo bilo je svega kao i sto sam ocekivao... a ovom priliko se izvinjavam jovajnni na uznemiravanju sinoc,znas kakav sam kad sam pijan..prekinuo sam tisinu jbg...necu vise obecavam ! no problem jaoooj sto sam nesto hepiiii danas .... mozda zato sto je sutra petak??? mozda zato sto ovih dana idem da nam kupim karte za koncert??? sve jedno kuuuuulj
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #5621 poslato: Mart 19, 2009, 22:01:42 » |
|
mozda zato sto ovih dana idem da nam kupim karte za koncert???
konceeert? kad smo kod toga ja idem na koncert marchelaaa weeeeeeeeee
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5622 poslato: Mart 19, 2009, 22:55:38 » |
|
vidiiimo se za sat, 2,3 mozda 4 i 5 satiiiii ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5624 poslato: Mart 19, 2009, 23:21:42 » |
|
mozda zato sto ovih dana idem da nam kupim karte za koncert???
mogla bih i taj da posetim.. hmmm zasto ja nisam cula za taj??? ja i Stefan idemo na koncert Crvene jabuke.. konceeert? kad smo kod toga ja idem na koncert marchelaaa weeeeeeeeee
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|