ZenTale
|
|
« Odgovor #5310 poslato: Januar 18, 2009, 21:56:12 » |
|
Da... Nema veze, bitno da se desi ponekad..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #5311 poslato: Januar 18, 2009, 22:13:05 » |
|
hehe ludak
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #5314 poslato: Januar 23, 2009, 00:50:51 » |
|
dobro vece
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #5315 poslato: Januar 23, 2009, 12:39:33 » |
|
bar dan
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #5316 poslato: Januar 23, 2009, 13:10:04 » |
|
Dobar dan. za moje zlato ...
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
7nationsarmy
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #5317 poslato: Januar 24, 2009, 11:17:42 » |
|
dobro jutro
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
CrazYCoook
|
|
« Odgovor #5319 poslato: Januar 24, 2009, 23:49:28 » |
|
Bro vece
|
|
|
Sačuvana
|
He who makes a beast out of himself Gets rid of the pain of being a man
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #5320 poslato: Januar 24, 2009, 23:54:20 » |
|
Kopam sad po nekim svojim starim postovima... hehe... pa naidjoh na ovo... bilo je u Jednom mestu ( voljenom nasem ) a evo sad i ovde... Kad jednom prodje sve Kad pretvori se u sjecanja Kad vise nisu vazna lica , imena ni godine Kad jednom stvorim se ja, pred tvojim vratima.
Da li ces shvatiti sve Ljubavlju ogrnut me Da li ces dignut me s koljena, zeljnog tvog oprosta Kad jednom stvorim se ja, pred tvojim vratima
Ispod ovog neba samo ti Dusu znas mi taknuti I kad kapnem na tvoj dlan Kad se stisnem kraj tebe Nek me cvrsto drze ruke Tvoje ruke sigurne.
Ispod ovog neba samo ti Dusu znas mi taknuti I kad kapnem na tvoj dlan Kad se stisnem kraj tebe Nek me cvrsto drze ruke Tvoje ruke sigurne.
Da li ces shvatiti sve Ljubavlju ogrnut me Da li ces dignut me s koljena, zeljnog tvog oprosta Kad jednom stvorim se ja, pred tvojim vratima……….
Kad jednom stvorim se ja Pred tvojim vratima..
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #5321 poslato: Januar 25, 2009, 00:04:29 » |
|
sta ti sve neces da nadjes odje....pozz za cooka
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
CrazYCoook
|
|
« Odgovor #5322 poslato: Januar 25, 2009, 00:22:16 » |
|
poz mrkvo!
|
|
|
Sačuvana
|
He who makes a beast out of himself Gets rid of the pain of being a man
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #5323 poslato: Januar 25, 2009, 00:28:41 » |
|
laq nooooooc ljudovi o5
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #5324 poslato: Januar 25, 2009, 00:31:14 » |
|
Kad bi htijela ti da budes moja luka, moje more moja ljubav zauvijek kad bi htijela ti da budes moje noci, moje zore moja sreca zauvijek
Ja bih znao da te vodim putem nijeznosti i snova da te vodim zauvijek ja bih znao da te volim ovim srcem sve do bola da te volim zauvijek
Ref. Nedostajes mi ti i ove noci nedostajes mi ti tvoj smijeh, tvoj glas i oci nedostajes mi ti a noc je duga nedostajes mi ti za san, za mir, za ljubav
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
|