-intro-
|
|
« Odgovor #3420 poslato: Avgust 20, 2008, 16:25:55 » |
|
Hvala Spayky Eto necu da te sisam,spasio te moj Ja cu da nastavim da vristim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3421 poslato: Avgust 20, 2008, 16:28:34 » |
|
Ti stigo ujka iz Amerike Malo je ono poljubaca što škrtariš ipak je on tvoj šalim se moram da te zezam pokušavam da ja spasim njega a ne on mene vidiš da si fiju fiju ...
|
|
|
Sačuvana
|
Osmeh je jedna kriva linija koja moze da ispravi mnoge stvari...
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3422 poslato: Avgust 20, 2008, 16:30:25 » |
|
Cu ga izljubim posle pa zato onoliko "malo" poljubaca Nema vama spasa pored mene hehe
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3423 poslato: Avgust 20, 2008, 16:33:06 » |
|
E sad si se izvukla Pa on mora da je od šećera. nemoj čoveka balaviš sramota velika devojka a tako da se ponaša...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3424 poslato: Avgust 20, 2008, 16:34:49 » |
|
Eeeee sad smo nindža kornjače Prisutni korisnici Korisnika: 5 Gostiju: 65 Ukupno: 70 -intro- Spayky ZenTale felixiveca
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3425 poslato: Avgust 20, 2008, 16:35:59 » |
|
Vidi Tale što čeka repetiran ko zapeta puška
ZenTale 16:32:52 Piše u Ko će iza mene?.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3426 poslato: Avgust 20, 2008, 16:36:30 » |
|
On nije covek (kao ti) salim se,on je decko... Necu da ga balavim,prosucu kantu vode na njega
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3427 poslato: Avgust 20, 2008, 16:39:11 » |
|
Kakva dobrodošlica nemoj ipak je on dečko... sa tri tačke
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3428 poslato: Avgust 20, 2008, 16:40:44 » |
|
Sta ces bolje od te dobrodoslice Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3429 poslato: Avgust 20, 2008, 16:42:03 » |
|
Pa ne ide tako pesma od D.Merlina
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3430 poslato: Avgust 20, 2008, 16:46:33 » |
|
Ma ide kako ja napisem
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3431 poslato: Avgust 20, 2008, 16:49:06 » |
|
Spayky nemo' se ljutis...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #3432 poslato: Avgust 20, 2008, 16:55:51 » |
|
ljudi svi na temu vesti/sport da vidite sta nam urade picke prevarantske
|
|
|
Sačuvana
|
whoever does not try does not learn
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3433 poslato: Avgust 20, 2008, 17:17:06 » |
|
zatvori oci pomisli na me vrati film u prosle dane tiho u sebi sapni mi ime
zatvori oci kao nekada davno kad nam je bilo sve do mora ravno nek tvoja njedra budu mi jedra
hajde nocas mi dodji, svega mi donesi nocas nesto lijepo treba da se desi hajde nocas mi dodji, bice vina i pjesme ja bez tebe neznam, ja bez tebe ne smijemAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3434 poslato: Avgust 20, 2008, 17:30:10 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|