Spayky
|
|
« Odgovor #3405 poslato: Avgust 20, 2008, 15:29:52 » |
|
Proveo radno , kasnije extra
Ko zeza zvuci zanimljivo koliko naplacujes? ovde sisaju za 150 kinti pa ti vidi
|
|
|
Sačuvana
|
Osmeh je jedna kriva linija koja moze da ispravi mnoge stvari...
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3406 poslato: Avgust 20, 2008, 15:33:28 » |
|
Ma za tebe je free ne brini...ipak te kolko-tolko znam,ne bi bilo u redu da ti naplatim sisanje...
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3407 poslato: Avgust 20, 2008, 15:38:45 » |
|
Hvala ipak ču da porazmislim treba mi još uvek glava na ramenima Jedan savet naplati uvek pre šišanja ako se nešto desi a dešava se.... slučajno Verovatno si jaka u ruke jadan kuki
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3408 poslato: Avgust 20, 2008, 15:50:47 » |
|
Ne desava se slucajno Zasto je on jadan...On mene hoce da pregazi kontenjerom...
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3409 poslato: Avgust 20, 2008, 15:53:22 » |
|
Znači moramo da bidnemo fini prema tebi ili ode glava ode glava odoše uši.... Vas dvoje ste pravi crtani film ko Tom i Džeri
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3410 poslato: Avgust 20, 2008, 15:58:09 » |
|
Pa morate ...salim se Hehe,jok mi smo kao onaj crtani iz Simpsonovih
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3411 poslato: Avgust 20, 2008, 16:00:11 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3412 poslato: Avgust 20, 2008, 16:02:08 » |
|
Jaooooooooooooooooooo Hvala gosn Spayky....mada ni to nece da te spasi motorne testere
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3413 poslato: Avgust 20, 2008, 16:03:55 » |
|
A da te zaposlim u Fabriku Rubin Kruševac imam vezu hehe bićeš kontrolor kvaliteta i li ti degustator
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3414 poslato: Avgust 20, 2008, 16:06:42 » |
|
Hehe ja sam vec na neki nacin zaposlena tamo Tako da ti nema spasa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3415 poslato: Avgust 20, 2008, 16:11:22 » |
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja ne mogu da verujeeeeeeeeeeeeeeeem sta se saad desiiiiiiiiiiloooooooooooooo....SAD SAM MNOOOOOGOOOOOOOO SREEEEEEECNAAAAAAA
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3416 poslato: Avgust 20, 2008, 16:13:15 » |
|
Pa reci nam imamo prava ovo je demokracka zemlja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3417 poslato: Avgust 20, 2008, 16:17:55 » |
|
Tri amigosa heh haaa
Prisutni korisnici Korisnika: 3 Gostiju: 80 Ukupno: 83 Spayky -intro- ZenTale
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3418 poslato: Avgust 20, 2008, 16:18:23 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #3419 poslato: Avgust 20, 2008, 16:21:29 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|