ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #5685 poslato: Mart 25, 2009, 21:46:14 » |
|
ja ga imam :ppppp
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #5686 poslato: Mart 25, 2009, 22:00:03 » |
|
Ljudiiii kako da skinem fotoshoop? i gdee? imas mislim u nom : zanimljivi sajtovi ili programi 1001nacin da ga skines, pa probaj tu.. ja sam pokusavala al sam izgubila strpljenje... ti samo ti reci da si moj ljubavi, i bicu zauvjek s tobom ili sama...
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
|
|
« Odgovor #5687 poslato: Mart 25, 2009, 22:07:17 » |
|
Pusti nek' traje, sve do kraj dobro je Ne obecavaj nista, ja te ne trazim nista Lijepo je i to je sve Ma pusti nek' traje, jos je daleko svitanje Nisam ni prvi ni zadnji mozda tek nesto drazi Ne pretvaraj se
parni valjak-pusti nek' traje
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5689 poslato: Mart 25, 2009, 22:51:41 » |
|
a nado je l' vidis koji sam baja postao .. Pa gde siii tiii?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #5690 poslato: Mart 25, 2009, 23:16:15 » |
|
Aaaa... moja leđa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5691 poslato: Mart 25, 2009, 23:29:07 » |
|
a mojaaa glavaaa... beziim .. setnje su najbolje u ovo doba ...kasnim opet aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #5693 poslato: Mart 25, 2009, 23:45:59 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5695 poslato: Mart 25, 2009, 23:59:49 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5698 poslato: Mart 26, 2009, 00:10:54 » |
|
pi bre ljudi, ja jednom u mesec dana sednem da ucim a vi tak ; salim se naravno... njaaav ja necu zavrsiti za jos 125872dana.... samo ti izgleda ne pravis fatalne greske, ja prvo idem na kovach, pa onda ucim...a ti obrnuto...isqsno, nema sta
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #5699 poslato: Mart 26, 2009, 00:14:33 » |
|
|
|
|