serdar vukoje
|
|
« Odgovor #15 poslato: April 13, 2007, 18:37:32 » |
|
PozZ swima...ja sam ovde novi pa odma bi da predjem na stvar...koji je najbolji program za programiranje,visual basic,delphi,pascal... KOJI???
I ne odustaj ako ti u prvih par meseci ništa ne bude jasno.
|
|
|
Sačuvana
|
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't
|
|
|
djole29
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #16 poslato: Maj 29, 2007, 02:38:45 » |
|
Pozdrav za sve na forumu ! Novajlija sam na ovom forumu i nisam bas vican kompjuterskim programima jer nemam vremena a volim te stvarcice.Zainteresovan sam za daljinski logger pa ako mozete da mi pomognete da ga nabavim ili napravim pisite mi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
lule
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jun 20, 2007, 00:34:20 » |
|
Ne mislim da je korektno bilo kome uvaliti RL
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DRAQLA
|
|
« Odgovor #19 poslato: Avgust 24, 2007, 13:05:46 » |
|
Ne mislim da je korektno bilo kome uvaliti RL
Hmmm... Pa ti sad kontaj jel bolje nekome "uvaliti RL" ili da tebi neko (da izvineš) "uvali"... Bolje je uvijek biti napadač nego jednom žrtva!
|
|
|
Sačuvana
|
...evo ja ću biti tvoj najbolji drug, pa svrati na kafu ili na fuk...
|
|
|
delta2
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #20 poslato: Septembar 04, 2007, 16:35:49 » |
|
A kako bi mi mogli skinuti Taj Programcic???
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #21 poslato: Septembar 07, 2007, 05:02:37 » |
|
Imas u "Download" sekciji sajta...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
klovn
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #22 poslato: Septembar 18, 2007, 15:57:16 » |
|
Cao Kovach. Ja sam nekad davno eksperimentisao s Key-loggerima... 1.--Taj Key-loger koji ovde prezentujes, da li on radi (da li se moze instalirati na Windows XP, eventualno na Vista-u? 2.-- Da li se sam instalira ako ga nekom prikacim na mail (mislim self extrakt ako se klikne na njega i da li je instalacija vidljiva ili skrivena kad se klikne na njega? Unapred hvala
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 06, 2007, 17:03:20 » |
|
Cao Kovach. Ja sam nekad davno eksperimentisao s Key-loggerima... 1.--Taj Key-loger koji ovde prezentujes, da li on radi (da li se moze instalirati na Windows XP, eventualno na Vista-u? 2.-- Da li se sam instalira ako ga nekom prikacim na mail (mislim self extrakt ako se klikne na njega i da li je instalacija vidljiva ili skrivena kad se klikne na njega? Unapred hvala 1. Radi, meni su do skora stizali neki log-ovi, al sad ga vec otkrivaju AV-ovi tako da ga je malo teze plasirati. 2. Da, automatski se instalira. Kad se klikne nishta se ne desi tako da moze izazvati sumnju pa ga je najbolje bind-ovati sa nekim drugim file-om. 3. Nisam video ovu poruku pre.. Zop!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djole29
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 10, 2007, 00:04:54 » |
|
Pozdrav Kovach vidim da je ovaj tvoj K.L pisan u V.B,mozes li ti ili neko drugi da postuje code u c++ za key logger ?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Satriani
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 12, 2007, 03:46:44 » |
|
Pozdrav svima Ja sam sad prvi put probao ovaj RemoteLogger i skoro svi antivirusi ga prepoznaju. Interesantan je programcic ali mene zanima postoji li neki slican programcic koji ne moze da vidi antivirus?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
n3nE
Newbie
Van mreže
[o.O]
|
|
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 26, 2007, 23:34:05 » |
|
Ako je neko za lako programiranje neka pogleda temu Autoit koju sam napisao...ja radim sa Autoit-om samo 1 mesec a znam dosta da radim sa njim..ako neko hoce da pocne da programira rado cu mu pomoci... neka mi javi na mail ( [email protected]) posto ne svracam na forume redovno
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
skyline84
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #28 poslato: Decembar 18, 2007, 01:31:20 » |
|
a sta da upisem u onaj SMTP server tacnije sta je to?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Andrej013
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #29 poslato: Januar 10, 2008, 17:31:51 » |
|
mani se dete toga. uzmes lepo javu i gotovo. to ti je jezik buducnosti, sadasnjosti i blize proslosti.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|