Kovach.rs
Vesti: Igrice --> Arcade

*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Novembar 22, 2024, 13:44:56

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
članova
Ukupno članova: 185692
Najnoviji: Bobbohops
Statistika
Ukupno poruka: 185084
Ukupno tema: 4466
Prisutnih danas: 775
Najviše prisutnih: 1107
(Januar 12, 2020, 19:55:25)
Prisutni korisnici
Korisnika: 0
Gostiju: 804
Ukupno: 804
Prijatelji
Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Štampaj  123
Autor Tema: Online zarada novca  (Pročitano 9408 puta)
0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
G@rf!3ld
Global Moderator
Super Hero
Van mreže Van mreže

Voleo bih jutra kada bi počinjala kasnije..

Pogledaj profil
« poslato: Mart 21, 2008, 11:58:50 »

Evo kako mozete online zaraditi novac

procitajte ovde uputstvo

http://bux.to/how.php

a ovde se mozete registrovati preko mog linka

http://bux.to/?r=Stef@n

tako cu ja zaraditi 0,5$  Grin
Sačuvana

~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola.

"Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..."
Maharishi Mahesh Yogi   Smiley Smiley
G@rf!3ld
Global Moderator
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2008, 12:00:15 »

i da napomenem da ovo nije nikakva zezancija...niti virus....nece vam stizati nikakve spam poruke niti bilo kakve gluposti

sigurni ste
Sačuvana

G@rf!3ld
Global Moderator
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Mart 21, 2008, 19:35:41 »

mozete zaraditi preko 600$ godisnje

moj drug je dobio jako mnogo novca
Sačuvana

djeneral
Super Hero
Van mreže Van mreže

jaznamdanistaneznam

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Mart 21, 2008, 23:24:11 »

haha ovo sam probao jednom i nista nisam skontao pa sam batalio
Sačuvana

whoever does not try does not learn
Maletzka x)
Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Mart 24, 2008, 01:45:14 »

ja ovde nista ne razumem....o.k...ljudi samo vi zaradjujte...Cheesy
Sačuvana

G@rf!3ld
Global Moderator
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Mart 24, 2008, 10:56:52 »

evo opsirinije...nadam se da ce te sada razumjeti

Zarada 100% Klikanje na sajtove!

Za sve one koji jos nikad nisu koristili bux i koji se susrću prvi put sa njim evo objašnjenja:

Spisak sajtova koji varaju ( ne isplacuju)
www.laznazarada.blogger.ba

Bux.to ---- Internet zarada (najbolja do sada provjereno!!)
Najvažnija stvar za upamtiti je da bux.to nije nikakva prevara ili bilo što slično (tipa Agloco, hr-program, piramidalni sustavi zarade...) Riječ je o sasvim jednostavnoj stranici koja nakon registracije daje listu reklama na koje vi klikate.

WWW.BUX.TO

Na svaku reklamu morate ostati 30 sekundi i nesmijete imati više reklama otvorenih odjednom. Za to vrijeme vi niste obavezni gledati reklamu: slobodno surfajte ili se bavite bilo čime drugim. Svaki oglas donosi 1 cent i dozvoljeno ga je otvoriti jedan put dnevno. Na stranici se nalazi preko 15 oglasa(zavisi koji dan) što znači 15 centi(ili vise) dnevno. Zarada se čini sasvim mala ali obratite pozornost na ovo: preporukom (refferalom)- davanjem svog linka preko kojega će se vaš prijatelj registrirati nosi vam zaradu. Vi za svaki njegov klik dobijate jednako onoliko koliko i on sam zaradi!

Znači ako dnevno zarađujete 15 centi (15 klikova na oglas) plus zarada vašeg referala (onaj ko se registrovao preko vašeg linka) takođe 15 centi. Za 15 ljudi koji se registruju preko vašeg linka i isklikaju 15 oglasa dnevno dobijate preko 1$ plus vaših 15 centi. Što znači da zarađujete u tom slučaju minlimalno 100 KM mjesečno! Isplata se vrši preko PayPal-a, no nemojte da vas to obeshrabri- otvaranje računa na Paypalu je sasvim jednostavno i sigurno (cijeli svijet ga koristi) nema nikakvih manipulacija kreditnim karticama (nemorate imati kreditnu karticu) ako želite taj novac potrošiti na internetu (kupnja premiuma neke igre kao Ogame, Bitefight, registracija internet domene, kupnja hostinga...).

Ako imate web stranicu, ovo je prilika da dovedete posjetitelje na nju. Zarađeni novac možete konvertati u klikove na svoju stranicu- vi postajete oglašavač. Jedan prikaz košta 2 centa ali ako zarađujete preko vaših referala, možete dovesti gomilu posjetitelja.

Registracija
Ovim linkom registrirate se na bux.to. Upišite svoje ime i prezime i adresu (ne treba biti baš tačno jer nije ni važno . Bitan je PayPal. Kod registracije na njega napišite podatke a polje kreditne kartice ostavite prazno ako je nemate ili je ipak upišite. Kreditna kartica će biti važna tek kod isplate, minimum je 10$. Mnogi će kod ovoga dijela biti skeptici jer nemaju povjerenja u internet ali imajte na umu da je PayPal najpoznatije sredstvo transfera novca. Ako i dalje mislite da je riječ o prevari barem od strane bux.to-a, PayPal ne dozvoljava isplate bez vašeg odobrenja. Ne budite seljaci. Naravno šalim se -iza vas jer par milijuna ljudi i nitko nikada nije bio prevaren od PayPal-a.

Zarada. klikanje na oglase i preporuke
Pod "Surf Ads" na bux.to nalazi se lista oglasa na koje klikajete. Kao što sam več napisao, svaki klik donosi 1 cent, oglas treba biti otvoren 30 sekundi, možete kliknuti 1 put dnevno, očekivana zarada dnevna vašim klikavanjem je 0,15$.
Pod "My Stats" nalazi se ukupna zarada i broj referala (preporučenih korisnika od vaše strane). Ako nađete 30 ljudi da se registruju preko vašeg linka (vaš link je pod "My Stats") zarađujete koliko i oni s tim da se niti njihova niti vaša zarada ne smanjuje zbog toga. Na primjer:
-30 ljudi se registrovalo preko vas
-5 ih je odustalo
-svaki korisnik isklikaje 50 reklama tjedno (5 od 7 dana)
što znači: 0.7$ vaših + 12.5$ od preporuka = 13.2 $ tjedno a to je minimalno 50$ mjesečno. Tih 50 $ možete ispaltiti ili pretvoriti u 2500 posjeta na vašu stranicu. Meni osobno posao cvate

-nemojte sve sami, dovedite što više referala
-klikajte svakodnevo
-postavite na forumuma potpise i webstranicama linkove (nemojte kršiti pravila)
-ako se netko registruje preko vas, njegova zarada neće biti manja, ustvari registracijom će dobiti mali bonus na račun
Razlozi zašto bux.to nije prevara:
-stranica nije na nikojoj crnoj listi prevaranata (Pogledajte listu prevaranata na ovaj link)
-ljudima je novac isplačen
-preko milion korisnika
-da je servis prevara, ljudi na njihovom forumu sigurno ne bi raspravljali o novoj kupnji refferala, ukupnoj isplačenoj zaradi, itd.

Savjetujem da:
-svakodnevo klikate na reklame
-registrujte se preko nekoga zbog bonusa u $
-nađete što više preporučenih ljudi (refferala) da vam puno brže raste zarada
-kad zaradite, ulažite: za 17 dolara možete kupiti 15 refferala. Ulog vam se vrača nakon 10 dana (17 x 10 x 0.1$ = 17$) a sve nakon toga je čista zarada
Sačuvana

igor_m92
Newbie
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: Mart 24, 2008, 13:23:41 »

Sajt je djubre!!!
Registrovao sam se i stalno me izbacuje!
Moram non-stop da idem na login!
Sačuvana
G@rf!3ld
Global Moderator
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: Mart 24, 2008, 20:17:02 »

mene nikad nije izbacivalo stalno sam ulogovan

to je vjerovatno do tvog neta

procitaj ovaj tekst sto sam vam prekopirao obratite paznju na ovu zadnju recenicu

-kad zaradite, ulažite: za 17 dolara možete kupiti 15 refferala. Ulog vam se vrača nakon 10 dana (17 x 10 x 0.1$ = 17$) a sve nakon toga je čista zarada Wink
Sačuvana

~Avax~
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Mart 25, 2008, 02:01:36 »

kako si raspolozen da pricas na ovoj temi,pa da te pitam...kako je moguce da se zarade pare ni iz cega?sta leba bez motike? Smiley mislim,objasni ti meni konkretno da li su to prave pare,treba li karticu da imam,ali MOLIM TE samo ukratko,ako moze...?jer me mrzelo da citam gore,smorih se u startu... Smiley 
Sačuvana

G@rf!3ld
Global Moderator
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: Mart 25, 2008, 12:11:34 »

pa da si procito skontao bi...da ti ja ne bi objasnjavao prekopiracu ti jedan dio

"Najvažnija stvar za upamtiti je da bux.to nije nikakva prevara ili bilo što slično (tipa Agloco, hr-program, piramidalni sustavi zarade...) Riječ je o sasvim jednostavnoj stranici koja nakon registracije daje listu reklama na koje vi klikate."

"Registracija
Ovim linkom registrirate se na bux.to. Upišite svoje ime i prezime i adresu (ne treba biti baš tačno jer nije ni važno . Bitan je PayPal. Kod registracije na njega napišite podatke a polje kreditne kartice ostavite prazno ako je nemate ili je ipak upišite. Kreditna kartica će biti važna tek kod isplate, minimum je 10$. Mnogi će kod ovoga dijela biti skeptici jer nemaju povjerenja u internet ali imajte na umu da je PayPal najpoznatije sredstvo transfera novca. Ako i dalje mislite da je riječ o prevari barem od strane bux.to-a, PayPal ne dozvoljava isplate bez vašeg odobrenja. Ne budite seljaci. Naravno šalim se -iza vas jer par milijuna ljudi i nitko nikada nije bio prevaren od PayPal-a."

dakle na bux.to bude lista reklama...obicno 10-15....i zadrsavanjem na svakoj reklami po 30 sekundi ti dobijes nesto novca....znaci bux.to ti je kao neka vrsta reklamacije i ti posjetom tih sajtova dobijes novac
Sačuvana

mrkva
Super Hero
Van mreže Van mreže

Nekada sam imao zivot, a sada adsl.

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #10 poslato: Mart 25, 2008, 12:25:30 »

sta je potrebano da bi se registrovao na pay palu?
Sačuvana

Krsto
Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: Mart 25, 2008, 12:49:39 »

Pozdrav svima, nije da se reklamiram ali smatram da znam ponesto o ovoj temi. Mozete posetiti blog http://krsto.blog.co.yu i saznati nesto sto vas zanima... Ako imate neka pitanja u vezi sa onim sto procitate tamo, javite ovde...
Cinjenica je da bux.to radi!
Sačuvana
djeneral
Super Hero
Van mreže Van mreže

jaznamdanistaneznam

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: Mart 25, 2008, 14:56:54 »

radi ali mi je sugavo kako te ne mrzi da klikces na reklame? a i ima velikog broja sranja koje sakupis a da toga ni nisi svestan i jos je sica, brate bolje idi i ulazi na berzu bar mozes propisno da se obogatis......
Sačuvana

whoever does not try does not learn
Krsto
Sr. Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: Mart 25, 2008, 15:00:26 »

Meni nije sugavo jer imam instalirane plugin-ove u Firefoxu tako da sam otvara i zatvara stranice... Otvorim jedan prozor za bux.to i on radi ono sto treba da radi, a ja u drugom prozoru radim sta hocu...
Ja sam prestao da klikcem jer me nervira AlertPay, tj verifikacija... Moras da im posaljes neke bezvezurije da bi ti odobrili nalog...
Sačuvana
~Avax~
Super Hero
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: Mart 25, 2008, 16:10:50 »

dobro garfilde,konkretno...koliko si zaradio za svo ovo vreme?imas kred karticu,jel tako?e,kolko si zaradio,samo mi to reci,BURZUJU Smiley
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Štampaj  123

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP

Copyright © 2003-2013 by kovach
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
  2: fopen(/mnt/volume-cache/kovach/08b966323fee756f0019e103da2328dc.cache): failed to open stream: No space left on device
Datoteka: /home/kovach/sites/kovach.rs/current/index.php
Linija: 992