U pravu si Felixe, ali oni kojima je i više od trista kilometara - Hope recimo koja ima preko 400-500 kilometara i Spartacus koji ima ono 6-7 sati puta, dolaze. Možeš da zamisliš koliko bi im tek daleko bio Novi Sad
pa i Beograd... zato smo se i našli u centru. Meni isto nije previše blizu, ja putujem busom tri sata do Kragujevca(kolima nešto manje), a isto toliko mi treba do Beograda. Ipak, to je bio jedini način da sakupimo veći broj članova, što smo i postigli.
Ipak biće i u tom Bg-u sakupljanje, pa i u NS-u, ili gde već, ako bude zainteresovanih..
Ponoviću svoj post, jer očigledno nije bilo dovoljno da ga jednom napišem.
Kragujevac je bio "srednje rešenje"..
Spartacus i Mrkva su se odmah javili da će doći (da ne napominjem da su na forumu od početka), pa smo zbog toga razmišljali i o njima. To što nisu došli je "viša sila".. i svima nam je žao, pogotovu zbog Spartyja i zbog toga što mu se desilo to zbog čega nije došao. Nadam se da će sve biti u redu.
Promena se desila najviše zbog Spartija i Mrkwe..Najavljena je dan ranije i bilo je vremena da svi pogledaju i eventualno promene plan, pogotovo što je nekima od njih to bilo relativno blizu, pa i nije trebalo da se putuje par sati na sastanak...
Svi koji su došli, da tako kažem "žrtvovali" su vreme i novac, neki su putovali 500km, a neki 250..
Koristim priliku da se zahvalim SVIMA KOJI SU DOŠLI NA PRVI SASTANAK ČLANOVA KOVACH FORUMA!
Za mene lično to je dokaz dobre volje i posvećenosti forumu, i želje da se uživo upoznaju sa svim prijateljima sa kojima se i inače dopisuju. Mada isto tako znam da postoji puno više članova koji osećaju isto što i mi, ali su zbog raznih razloga bili sprečeni.
Ovo je sada završeno, od sada planiramo i planirajte sledeći skup i uzmite aktivno učešće u tome, pa će nas nadam se biti još više, što bi mi bila velika želja.