honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #60 poslato: Mart 09, 2008, 02:38:03 » |
|
joj Sale e jesi ludak... joooj... xexe... 'ajmo svi u Split Mada nije losa ideja... samo kad se bude imalo vise vremena... i para...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #62 poslato: Mart 09, 2008, 11:09:10 » |
|
a i kreveti su veliki .. heh, na jednom more komodno dvoje spavat... (ajme, jesan li ja ovo počela neku reklamu pisat ) Tu bi bilo guzve ko ce s kim da spava... Pobili bi se mi muski XM... Meni 13. april ne odgovara NIKAKO...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #63 poslato: Mart 09, 2008, 11:10:02 » |
|
Samo da je vikend.... moze bilo koji.... i bilo gde.... kad zivis u centru sveta, prosto ti je svejedno....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #66 poslato: Mart 09, 2008, 18:44:49 » |
|
Pa ima samo 11 glasova... Ne znam... ja mozda necu moci 16 - tog u KG...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #67 poslato: Mart 09, 2008, 20:28:57 » |
|
A ja ne mogu da verujem... znaci NE VERUJEM svojom ocima... Chaki - licno je svrnuo na Forum... CUDO! Lepo kazes "svrnuo". Svratio malo, da vidim sta se radi...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #69 poslato: Mart 11, 2008, 01:31:45 » |
|
Ej... evo koliko vidim 16. mart i 12. april vode... Pa nista i jednog i drugog drzimo skup Znaci datum : 16. mart 2008 Mesto: Kragujevac E, sad... molim SVE zainteresovane forumase, koji imaju mogucnost, volju i zelju da dodju da potvrde svoj dolazak... neka ostave ovde post ili neka mi posalju pp... da znamo koliko nas je... Preciznije vreme ce biti poznato sutra uvece... da se jos izdogovaramo... Ali bitno je da se makar ovo zna... Toliko za sada... Pozdrav!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #70 poslato: Mart 11, 2008, 01:35:20 » |
|
...OVDE
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #72 poslato: Mart 11, 2008, 01:39:35 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #73 poslato: Mart 11, 2008, 02:45:36 » |
|
Dolazim. Ali, potvrdiću sutra.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Daraaa :)
|
|
« Odgovor #74 poslato: Mart 11, 2008, 16:52:25 » |
|
cekaj,cekaj...jel owo neki skup ili mene oci waraju...? e ljudi meni je Kg bogu iza tregera...pfffffff aj negde blize...
|
|
|
Sačuvana
|
Veseo covek je kao sunce,gde god ide on osvetljava...
|
|
|
|