Big Moca
|
|
« Odgovor #300 poslato: Mart 21, 2009, 08:51:59 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
Zihernadla
|
|
« Odgovor #301 poslato: Mart 22, 2009, 14:14:00 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Treba imati granice! a, posebno u preterivanju.
|
|
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #304 poslato: Mart 25, 2009, 22:34:35 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #305 poslato: Mart 28, 2009, 01:01:48 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #306 poslato: Mart 28, 2009, 16:17:20 » |
|
-_- jos krezavo dete ? jaoooo njavi pa .. cekaj cekaj sad ja da nadjem nestoo .... hmmm..
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
Big Moca
|
|
« Odgovor #307 poslato: April 12, 2009, 12:32:02 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
|
|
« Odgovor #308 poslato: April 12, 2009, 14:00:15 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #311 poslato: Maj 15, 2009, 04:30:59 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetlost
|
|
« Odgovor #312 poslato: Maj 15, 2009, 18:37:40 » |
|
Posto sam gledala slike , znam kako Zen izgleda karakter sam mogla otkriti kroz postove i pp i na osnovu svega mogu reci da je pozitivna energija ovog foruma, mudra, osecajna osoba sa jasnim pogledima na zivot i..... da , za malo da zaboravim, jako dobar prijatelj, neko ko ima sluha za potrebe drugih...i...da ne davim vise...Zen
|
|
|
Sačuvana
|
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #313 poslato: Maj 16, 2009, 03:01:16 » |
|
Hvala seko.. Recimo da isto po slikama znam kako izgledas, i nesto shvatio iz postova i pp/a, kao i svi mi koji se nismo licno upoznali... Znam pouzdano da je Svetlost mnogo dobra kao mama, da je brizna i sve to. Da je puno vredna i da mnogo radi. Da opet ima dovoljno vremena za neke lepe stvari.. Zovem je sekom jer je njen nik Svetlost, a ja se bavim Jyotish/om, koji u prevodu sa sanskrita znaci - Svetlo-Svetlost, pa se moze reci da imamo isti nick, a pored toga shvatio sam da mi delujemo i radimo isto - Osvetljavamo... Bas kao da smo rod.. Ipak, nesto nedostaje - nisam je video uzivo, a onda cu mozda i vise da kazem...
|
|
« Poslednja izmena: Maj 16, 2009, 03:02:52 ZenTale »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|