fedman kasad
|
|
« Odgovor #60 poslato: Februar 06, 2008, 21:11:42 » |
|
zato sto bi svi htelo ono tudje .... zasto su amerikanci (cast izuzetcima ) glupi ??
|
|
|
Sačuvana
|
.... француској , са којом смо крв лили и у молитвама је спомињали , а које више нема!!
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #61 poslato: Februar 07, 2008, 12:47:58 » |
|
zato sto se skoluju samo za posao sta ce raditi(tj sta ih zanima) a ostalo neuce takvo im skolovanje jbg zasto neposalju vise neko zivo bice na mars?
|
|
|
Sačuvana
|
whoever does not try does not learn
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #62 poslato: Februar 07, 2008, 12:53:46 » |
|
Na Mars ne znam ali znam za mesec tamo ga nikad nisu ni poslali....
Zasto su Ameri izlazirali sletanje na mesec....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #63 poslato: Februar 07, 2008, 12:55:32 » |
|
jesu???ja mislim da je to samo rasirena laz o kao namestenom sletanju na mesec..... prosledjujem
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #64 poslato: Februar 07, 2008, 12:58:55 » |
|
Ja mislim da su to uradili zbog prestiza.... Jer Rusi su u to vreme i prvi poslali psa, coveka, zenu i jos sto nekih radnji morali su i ameri nesto smisliti..... Covece od tad pa do sada ni jednom vise nije ni jedno ljudsko bice krocilo na mesec.... Pa ti razmisli malo.... Jos su kao uzivo prenosili, smesne stvari.... Obican zvuk sa meseca kasni po 40 minuta a oni su kao prenosili uzivo sletanje smesno....
Zasto se duga pojavljuje posle kise?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #65 poslato: Februar 07, 2008, 13:01:57 » |
|
zato sto se oblaci razidju pa sine sunce i prolama se svetlo kroz kapljice i tako dobijemo dugu(valjda) zasto kola na dizel manje trose od ovih na benzin
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #66 poslato: Februar 07, 2008, 13:14:10 » |
|
Auh felixe al me ubode.... Struktura motora koliko god da je ista toliko je i drugacija, jedna od bitnih stavki je i da dizel motori imaju dosta vecu kompresiju, i najvaznija stavka sto ja mislim da jeste jeste tacka sagorevanja i mesanje samog vazduha (kiseonika i goriva).... Jer dizeli sagorevaju na mnogo vecoj temperaturi i to im omogucava da sagorevaju manje goriva....
Zasto su avio kompanije iz upotrebe izbacili konkorde?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #67 poslato: Februar 07, 2008, 14:59:51 » |
|
Neisplativo im bilo...valjda. Kakva je razlika izmedju vazdusne turbine i superpunjaca? Zasto imam osecaj da ce Moca prvi da odgovori?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
miss lara
|
|
« Odgovor #69 poslato: Februar 07, 2008, 15:46:23 » |
|
pa zato sto to rade nesvesno zasto vladaju virusi?
|
|
|
Sačuvana
|
voli jer hrabri vole a kukavice cekaju da budu voljene.........
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #70 poslato: Februar 07, 2008, 17:28:29 » |
|
zato sto bi nezanimljivo bilo da ih nema zasto covek nije vecan?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #73 poslato: Februar 07, 2008, 21:07:06 » |
|
zato sto je to stav zena zasto su svedjani tako napredni i kulturni a mi tako prosti?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Daraaa :)
|
|
« Odgovor #74 poslato: Februar 07, 2008, 21:10:04 » |
|
zato sto su to svedjani a mi srbi :)i nismo mi toliko prosti mi smo samo malo nekulturan narod,ali samo malo zasto pijemo iz flase
|
|
|
Sačuvana
|
Veseo covek je kao sunce,gde god ide on osvetljava...
|
|
|
|