|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #496 poslato: Oktobar 19, 2008, 16:23:35 » |
|
da se ne bi izgubili u vremenu
zasto slon ima surlu
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #498 poslato: Oktobar 19, 2008, 16:47:55 » |
|
jer volis nesto jos krace (do**cnjak) zasto kinezi jedu stapicima
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #499 poslato: Oktobar 19, 2008, 17:04:31 » |
|
cccc Bože sačuvaj jer ne znaju jesti viljuškom.... Zašto mi ne jedemo štapićima?
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #500 poslato: Oktobar 19, 2008, 17:06:23 » |
|
jer smo se sjetili da postoje viljuske zasto su ljudi nastali od majmuna
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #502 poslato: Oktobar 19, 2008, 17:12:48 » |
|
hahahahaha....nije ga zasluzila zasto se ljubimo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #503 poslato: Oktobar 19, 2008, 17:14:13 » |
|
zato što je to fino hehhe zašto želimo na mjesec?
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #504 poslato: Oktobar 19, 2008, 17:16:38 » |
|
haha ja ne zelim...ja hocu na mars ....zato sto je mjesec jedan od faktora romanticne veceri
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #505 poslato: Oktobar 19, 2008, 17:19:46 » |
|
ae ovo ćemo skontati kao pitanje.... pa jer baca zrake na mračnu zemlju pa je sve u polutami i kada je tako ljudi se malo "zadaju" zašto je Balašević tako genijalan?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #506 poslato: Oktobar 19, 2008, 17:33:35 » |
|
zato sto ima dobre tekstove...zivi genije
Zasto jedemo sjemenke i kokice dok gledamo filmove
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #508 poslato: Oktobar 19, 2008, 19:39:15 » |
|
Valjda da bi se neki "blok" u nama - oslobodio. Zašto se igra "mali" fudbal, pored "velikog"?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #509 poslato: Oktobar 19, 2008, 21:48:11 » |
|
Jer je totalna umetnost. Pogledajte samo neke utakmice Brazila u malom fudbalu ili jednostavno ukucajte Falcao na interentu da vidite da su ostali male bebe za njega.....
Zasto se zemlja rotira u pravcu kojem se rotira..... Zasto nije kontra?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|