-intro-
|
 |
« Odgovor #3435 poslato: Avgust 15, 2009, 00:09:25 » |
|
Sto sam koji k.... isla kod doktora,pa veceras ne mogu u grad!!! 
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
~Avax~
|
 |
« Odgovor #3436 poslato: Avgust 15, 2009, 05:06:37 » |
|
u 5:05 sam na forumu,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
-intro-
|
 |
« Odgovor #3438 poslato: Avgust 15, 2009, 20:34:05 » |
|
Dal da pijem cist vinjak ili vinjak-colu 
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
strateg3
|
 |
« Odgovor #3439 poslato: Avgust 15, 2009, 21:11:48 » |
|
Dal da pijem cist vinjak ili vinjak-colu  Bolje nemoj da ga pijes,iz sledeceg razloga. Dokazano je da je Vinjak najgore pice(veruj mi na rec) cuo sam od coveka koji je ispitivao bas vinjak. Bolje izaberi nesto drugo,ovo ti pisem cisto drugarski Pozzzzzz.
|
|
|
Sačuvana
|
Proći će sve ali duša,obraz i ono što je dobro ostaju zauvekTeško je biti sam. Od toga je jedino teže kada su dvoje sami.
|
|
|
|
|
Skorpija
|
 |
« Odgovor #3442 poslato: Avgust 16, 2009, 02:12:56 » |
|
Ko izmisli ono pivo od borovnice?  Ko god da je - svaka mu čast 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
 |
« Odgovor #3443 poslato: Avgust 16, 2009, 03:15:14 » |
|
sta oce od owe jadne slike....xd
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
-intro-
|
 |
« Odgovor #3444 poslato: Avgust 16, 2009, 03:27:04 » |
|
Dal da pijem cist vinjak ili vinjak-colu  Bolje nemoj da ga pijes,iz sledeceg razloga. Dokazano je da je Vinjak najgore pice(veruj mi na rec) cuo sam od coveka koji je ispitivao bas vinjak. Bolje izaberi nesto drugo,ovo ti pisem cisto drugarski Pozzzzzz. Aaaaaaa nije vinjak najgori  On je najbolji  To je meni omiljeno pice
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*AnCiCa*
|
 |
« Odgovor #3445 poslato: Avgust 16, 2009, 09:51:59 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
... odupri se ludilu ...
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
 |
« Odgovor #3447 poslato: Avgust 16, 2009, 13:41:16 » |
|
..Ja bih te dirala, po tebi svirala, radila sve sto ne znam i znam, malo se igrala, malo se skidala, samo da opet probudim plam... I jao mene... jao, jao, jao...  ja sam tuuuuuuuuuuuzan.... 
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
-intro-
|
 |
« Odgovor #3448 poslato: Avgust 16, 2009, 14:27:09 » |
|
Manta manta manta 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|