Њавица
|
|
« Odgovor #3360 poslato: Avgust 04, 2009, 03:32:00 » |
|
shta da radiiiiiiiiiiim? da li je pametno da zavrshim sve, stavim tachku... i krenem opet...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
♠jeckitj♠
|
|
« Odgovor #3361 poslato: Avgust 04, 2009, 03:46:30 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi!... Al’ ne, ja nikom ne bih Na svetu dala srce svoje! Oduvek tako pisano je… Nebo je mene dalo tebi; Moj zivot sav je jemstvo bio Da cu te sresti izmedj’ ljudi; Znam, bog je tebe uputio, Moj zastitnik do groba budi… :D:D:D
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #3362 poslato: Avgust 04, 2009, 03:51:47 » |
|
* shtaaaa? razmishljam o.... jednoj osobi... sad...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3363 poslato: Avgust 04, 2009, 11:52:05 » |
|
Kako lepo grmi,samo da se zec ne uplasi!
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #3364 poslato: Avgust 04, 2009, 11:54:29 » |
|
dal sad il posle
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3365 poslato: Avgust 04, 2009, 12:11:31 » |
|
Kako lepo grmi,samo da se zec ne uplasi!
To i gospodjo zgazis me zaboravih malopre da napisem
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #3366 poslato: Avgust 04, 2009, 12:34:25 » |
|
Sutrasnji dan i jedva cekam da odem na tekmu sa drugaricom hehehehe boze boze..prvi put sa ribom da odem na tekmu! sanjao sam danas da je bilo 4-1 aaaaaaaaaaaaaa.... jedva cekam...
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #3368 poslato: Avgust 04, 2009, 14:20:38 » |
|
...shta i kakooo? odakle da krenem?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #3369 poslato: Avgust 04, 2009, 14:37:03 » |
|
...shta i kakooo? odakle da krenem? kako postupati dalje?? kako da se praznim???
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #3370 poslato: Avgust 04, 2009, 18:00:25 » |
|
...shta i kakooo? odakle da krenem? uvek kreni od kraja. narocito novine.. nema boljeg citanja gledam nick vitez koja pa se mislim o crtanom tom kako je onaj mlata zamlatan
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
♠jeckitj♠
|
|
« Odgovor #3371 poslato: Avgust 04, 2009, 19:36:02 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi!... Al’ ne, ja nikom ne bih Na svetu dala srce svoje! Oduvek tako pisano je… Nebo je mene dalo tebi; Moj zivot sav je jemstvo bio Da cu te sresti izmedj’ ljudi; Znam, bog je tebe uputio, Moj zastitnik do groba budi… :D:D:D
|
|
|
|
|
« Odgovor #3372 poslato: Avgust 04, 2009, 20:00:27 » |
|
razmisljam o nekim buducim postupcima...sa moje strane naravno..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #3374 poslato: Avgust 04, 2009, 22:22:46 » |
|
Kad cu vise da se uozbiljim i prestanem da pravim gluposti aman
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|