Jelena
|
|
« poslato: Januar 16, 2008, 20:07:14 » |
|
Molim vas ako mozete da mi nadjete barem neku(ako ne sve) od sledecih pesama grupe LETECI ODRED -Uzalud je mjesecina -Veceras je duso rodjendan -Sanjao sam moju Ruzicu -Od Prevlake do Dunava -Carolija -A bez vina -Kao ja ne kuzim
Bila bih jako zahvalna
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #1 poslato: Januar 16, 2008, 20:18:41 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
There is nothing you could do that I have not already done to myself...
|
|
|
shmeker_yu
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #2 poslato: Januar 17, 2008, 02:03:33 » |
|
nasao sam ja nesto ali neznam da li su to te
|
|
|
Sačuvana
|
Znam da ne veruješ da sam bolji covek sad, možda i nisam, ne znam.Tiho kajem se, zbog tebe bolji čovek nekoj drugoj postajem!
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #3 poslato: Januar 17, 2008, 02:05:17 » |
|
gledala sam na yucafe pre nego sam ovde trazila...Tamo ima neki album,ali ni jedne pesme od ovih sto ja hocu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shmeker_yu
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #4 poslato: Januar 17, 2008, 02:45:49 » |
|
Jaco nasao sam ti sve pesme ako te interesuje kazi gde mogu da ti posaljem
|
|
|
Sačuvana
|
Znam da ne veruješ da sam bolji covek sad, možda i nisam, ne znam.Tiho kajem se, zbog tebe bolji čovek nekoj drugoj postajem!
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #5 poslato: Januar 17, 2008, 03:20:52 » |
|
jao,shmekeru... Zar ti? Salji na : [email protected]Hvala ti puno,unapred(ako ne lazes)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shmeker_yu
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #6 poslato: Januar 17, 2008, 03:35:14 » |
|
poslao
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #7 poslato: Januar 20, 2008, 05:42:27 » |
|
Ja vas jako moooolim,ako ikako mozete da nadjete visenavedene pesme,poshtovani gosp.shmeker je nasao samo Kao ja ne kuzim i Sanjao sam moju Ruzicu..... Ostalih nema
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #10 poslato: Januar 24, 2008, 18:27:37 » |
|
Smatrajte ovu temu zatvorenom....Pesme sam sve dobila zahvaljujuci nekome ko me jako voli.... Jedno OOOOOOGROMNO HVALA za tu osobu,prepoznace se...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|