nece nece al sta cemo imati od toga kao gradjani?jedno veliko nista....jer ti shvatas da ako mi prodamo sve ono sto iole nesto vredi i preko cega ova drzava prezivljava da smo mi prodali nas suverenitet???i tu je on apsolutno u pravu...svi seru pred izbore al brate ako ispuni deseti deo obecanja bice nam mnoogo bolje
ako tadic pobedi bice nam isto ko i dosad a ako toma pobedi bice ko 1991....
HAHAHA
a kako onda to da se Sartid prodao amerima za 20 miliona dok je cedica bio na vlasti a EU je procenila Sartid na bar 100 miliona?
zasto nesto o tome ne pricamo malo?
ocigledno je da nisi mnogo upucen u funkcionisanje NIS-a.
NIS jede drzavne pare, i dalje.
dosta stvara ali je i u dugovima.
NIS drzavi godisnje obezbedi oko 300 miliona, sto je svakako mnogo.
potrebna su ulaganja da bi vise donosio.
ako ga prodamo, i stranac ulozi pola milijarde, NIS ce imati profit vise od pola milijarde godisnje.
a vlada srbije prodaje polovinu NIS-a, sto znaci da polovina prihoda ostaje drzavi.
zkljucujemo:
Drzava ce dobiti ilijardu od privatizacije, a imace pola po pola milijarde(dakle 250 miliona) sto je samo 50 miliona manje nego sto sada imamo.
dalje,dolazi nam gasovod koji ce godisnje obezbedjivati vise od 200 miliona samo od taxi za transport.
gasovod ce ici i za Austriju i za Italiju, a postoji sansa da se kasnije prosiri i na grcku. dakle, bicemo covriste ne samo balkana, vec i sire.
dakle, na 250 miliona dodaj jos 200 mil.
konacna izgradnja banatskog dvora, prihodi: bar 50 mil. godisnje.
dolazimo do fantasticne cifre od 500 miliona.
ako uzmemo u obzir porast cene nafte i rusku dominaciju nad tim sektorom moze da se ocekuje i 600 miliona za 5 godina.
dakle, duplo veci profit nego sada.
strateski cemo biti najbitnija drzava balkana.
kao sto rusija samo zavrne slavinu kada ima spor sa nemcima, pa nemci popuste, tako cemo i mi imati slicnu moc.
dalje, ceo zemun nema gas, to je BG covece!
ma vise od pola drzave nam nema gas sto je apsurd.
konacno ce se to jeftino resiti.
ja sam protiv prodaje bilo cega rusima sem NIS-a.
rusi su zlo za sve sem za naftu.
jedino mi smeta sto ce mutavi tu garant nesto kesha da dobije, ali, vredi.
sve vrste extremizma su mi strane.
LDP je stranka koja najvise pomaze radikalima da dodju na vlast.
1.svi ga optuzuju za sve i svasta izmedju ostalog i za to i da je stvarno kriv za sve to zasto ne cami negde u corci?
2.svaki put kad je otisao na sud on je dobio spor
3.Bulatovic je sef BIE a Jocic policije i sa takvim ljudima bi Ceda da je napravio i najmanji saobracan=jni prestup bio u zatvoru
nema bujnu mastu govori o realnom stanju i pokusava da otvori ljudima oci sta sve mozemo da uradimo samo da hocemo
ceda je bio narkoman, ali to je jedna od stvari koje mu ne zameram.
lecila ga je kevina prijateljica.
2000. se skinuo.
da neko ima stvarni dokaz protiv cede, sigurno bi ga iskoristio zato sto ceda mnogo smeta mutavom.
druga strana medalje je ta da je i ceda bio na vlasti i da je bio bitna figura i da zna o drugima skoro isto koliko i oni o njemu.
cedino vreme definitivno dolazi, ali sporo.
ZAPAMTI I TI I SVI OSTALI : POLITIČARI SE NE BORE ZA VLAST DA BI NAS IZVELI NA PRAVI PUT I DA BI NAM BILO BOLJE VEĆ DA BI NJIMA BILO BOLJE (sit gladnome nikad neće verovati)
kolac koji se zove EU uslovljava drzavu da gradi institucije koje ce smanjiti moc svakom politicaru i institucije koje su dovoljno jake da uhapse predsednika vlade ili drzave ukoliko to zasluzuje.
ne smatram ja da posotji savrsen politicar, posotje samo politicari koji vuku ka EU i suprotno.
prvi to rade zato sto bi u suprotnom izgubili glasace, iako su svesni da time svakog dana gube svoju moc.
ali i to je bolje nego da se vrate svojoj "karijeri"
Ceda i Djindjic su cesto pregovarali sa Zemuncima, ne zato sto su zeleli nego zato sto su morali.
uslov da Legija en pobije hiljade ljudi je bio taj da kada dodje do smene vlasti sve moze da se menja sem mesta koja su imali zemunci, a to su:vozaci ministara, pozicije u BIA-i i sl.
drzali su ih u saci ali i to je bolje nego da je mrtva konjina nastavila da nas jebe.
jedan veliki covek je izgubio zivot da bi nas doveo na ovaj put.
sto se politike u zadnjih 15godina tice sve je isto samo druga su imena....
joj dete, ti garant imas manje od tih 16 godina.