Милан Бандић
|
|
« Odgovor #60 poslato: Mart 28, 2009, 10:33:24 » |
|
Hvala prijatelji što postojite i što me trpite. Stvarno je velika čast poznavati Vas i imati Vas kao prijatelje.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #61 poslato: Mart 28, 2009, 16:06:54 » |
|
Hvala prijatelji što postojite i što me trpite. Stvarno je velika čast poznavati Vas i imati Vas kao prijatelje. bas ...
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #62 poslato: April 02, 2009, 00:38:03 » |
|
hvala jednoj osobi shto je uspela da me opameti.... (nije sa foruma, da se zna )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #63 poslato: April 02, 2009, 00:58:16 » |
|
hvala jednom coveku koji me je 'prosvetlila' hvala mojoj razrednoj hvala Enu sto postoji hvala mojoj mami za ono od malo pre hvala Saletu, drugarici mojoj
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #64 poslato: April 02, 2009, 13:54:03 » |
|
hvala zivotu na prilike i neprilike ...
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jul 21, 2009, 18:07:34 » |
|
Hvala Zen puno sto verujes u mene!
|
|
|
Sačuvana
|
******HAJDE DA SE DRUZIMO****** :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jul 21, 2009, 19:38:49 » |
|
Molim Mrwo.. A šta ću kad ti uvek sve uradiš i postigneš, naravno da verujem u tebe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Sultan
|
|
« Odgovor #69 poslato: Jul 24, 2009, 00:33:49 » |
|
Hvala nebu punom zvijezda, hvala mojim PRIJATELJIMA sa foruma koji imaju strpljenja samnom...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jul 24, 2009, 02:50:15 » |