|
:) hope
|
|
« Odgovor #46 poslato: Septembar 23, 2008, 13:23:17 » |
|
Ovom temom želela bih da vam se zahvalim.............svima,hvala vam što ste tu,što postojite....kada sam tužna,povređena,jednostavno kada se osećam loše....dođem na ovaj prijateljski forum,i odmah mi je lakše... eto,ne znam zašto baš sad,i zašto uopšte,ali imala sam potrebu ovo da vam kažem........ veliki pozZdrav svim članovima foruma,i starim i novim! samo nastavite tako! tila san reć HVALA i naišla na ovaj post koji najbolje opisuje ono što hoću reć
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #48 poslato: Decembar 07, 2008, 00:29:15 » |
|
Ja zelim da se zahvalim Andjelu cuvaru koji me stalno cuva! I svima vama naravno, jer mi podrska ovih par nedelja unazad jako puno znaci!HVALA VAM DIVNI STE!
|
|
|
Sačuvana
|
******HAJDE DA SE DRUZIMO****** :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
|
|
|
svetlost
|
|
« Odgovor #49 poslato: Decembar 07, 2008, 01:04:39 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.
|
|
|
~~MRVICA~~
|
|
« Odgovor #50 poslato: Decembar 13, 2008, 15:20:41 » |
|
Zen, hvala ti!!!
|
|
|
Sačuvana
|
******HAJDE DA SE DRUZIMO****** :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #51 poslato: Decembar 13, 2008, 15:30:05 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #52 poslato: Januar 02, 2009, 04:13:03 » |
|
Znam da moji alkosi ovo nece procitati,ali zelim da im zahvalim sto su tu uz mene i dan i noc...i naravno da im kazem da ih obozavam.
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
Big Moca
|
|
« Odgovor #53 poslato: Januar 02, 2009, 14:29:18 » |
|
Hvala "Bogu" što mi je omogućio da vidim svetlo sunca i dana....
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #54 poslato: Januar 02, 2009, 17:24:20 » |
|
zelim da zahvalim jednoj osobi, shto je na mojoj strani u celoj ovoj zbrci, i shto je uvek tu za mene, shta god se desilo...
|
|
« Poslednja izmena: Januar 02, 2009, 17:26:48 Њавица »
|
Sačuvana
|
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #55 poslato: Februar 04, 2009, 19:51:36 » |
|
Zen, hvala ti!!!
i Zenu i Mrkvi i Nadi i svima koji su tako super prijatelji i uz "hvala" ide i jedno "Izvinite" zbog zapostavljanja... Hvala "Bogu" što mi je omogućio da vidim svetlo sunca i dana....
i hvala svima koji su me trpili u ovo "vrijeme ispita" hvala kolegama,i hvala meni samoj....sve je prošlo predobro... :-D
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
Griski
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #56 poslato: Februar 20, 2009, 16:53:37 » |
|
hvala jednoj ososbi na danasnjim lepim recima......
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #57 poslato: Mart 24, 2009, 23:22:42 » |
|
hvala jednoj ososbi na danasnjim lepim recima...... bas to ! da ih nije bilo ko zna sta bi bilo
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
|
|
|