^Candy Man^
|
|
« Odgovor #15 poslato: Januar 10, 2008, 22:05:25 » |
|
Tisina! nemoze nista da se kupi u tim misijama. Ovaj shit sam dobio na pocetku!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #16 poslato: Januar 26, 2008, 16:23:24 » |
|
Pomcu programa Z-modeler ubacujem razne modele u GTA, Hard Truck i jos par editabilnih igrica... Pokusavam da izstudiram 3d max...
to je meni pretesko izgubim se jednostavno probao sam nesto ali jako tesko ja jedino znam da ubacim neku sliku u pravougaonik i vucem poligone po tome pa ispadne 3d neki ali sam nema sanse....
|
|
|
Sačuvana
|
whoever does not try does not learn
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #17 poslato: Januar 26, 2008, 17:45:42 » |
|
Pomcu programa Z-modeler ubacujem razne modele u GTA, Hard Truck i jos par editabilnih igrica... Pokusavam da izstudiram 3d max...
to je meni pretesko izgubim se jednostavno probao sam nesto ali jako tesko ja jedino znam da ubacim neku sliku u pravougaonik i vucem poligone po tome pa ispadne 3d neki ali sam nema sanse.... I ja sam se mucio dok nisam naucio, ali sad modelujem kao lud, sve sto vise radis bolji si....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*KORG*
|
|
« Odgovor #18 poslato: April 24, 2008, 07:03:29 » |
|
ih ja sam se jedno vreme jebav`o sa 3D Max-om.. Jbte, nikako da skapiram pravljenje automobila i to, ne mogu da uradim ono npr, napravis mrezu za 100 preseka i od nje radis oblik.. to mi nikako nije islo Al sad videh, jako si lepo uradio maKine tako da si sad i mene naprzio, upravo skidam 3D Max opet posto sam izgubio negde instalaciju Tu si, objasnices mi malo kako se cuva izvrsni fajl tj kako da ga ubacim u igricu itd.
|
|
|
Sačuvana
|
[img width= height=]http://img254.imageshack.us/img254/1641/kogrsigei3.jpg[/img]
Bolje da me mrze zbog onoga sto jesam nego da me vole zbog onoga sto nisam...
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jun 25, 2008, 17:30:55 » |
|
Skontaj punto...
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jun 26, 2008, 11:08:32 » |
|
Mw?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jun 26, 2008, 11:36:22 » |
|
aha...Jel jaaaako budzen?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jun 26, 2008, 11:45:42 » |
|
ma govno bre nista nevalja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jun 26, 2008, 11:52:26 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jun 26, 2008, 11:57:01 » |
|
a ovaj bi tebe... Pravi srpski auto nema sta...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jun 26, 2008, 12:02:21 » |
|
hehe mrs cim kupim pagani zondu....... super je to auto al ta boja je ocajna aj sto je srpska zastava al je boja shit
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djeneral
|
|