***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #810 poslato: Jul 09, 2008, 22:25:12 » |
|
da prodje bol.......................
i da se intro oraspolozi......
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #811 poslato: Jul 09, 2008, 22:27:35 » |
|
da prodje bol.......................
i da se intro oraspolozi...... Hehe lujko veruj mi da sam raspolozena....nego .... A sta tebe boli
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #812 poslato: Jul 09, 2008, 22:29:15 » |
|
nego... ma zglob na desnoj nozi me boli vec mesec dana..........cim malo pesacim zaboli me...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #813 poslato: Jul 09, 2008, 22:31:33 » |
|
Neke stare stvari....ubise... Pa jesi li isla kod doktora?
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #814 poslato: Jul 09, 2008, 22:33:13 » |
|
pa ako su stare zaboravi ih i kreni dalje!uzivaj! ma nisam....ja se bojim doktora..........a procice to samo....uvek prodje
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #815 poslato: Jul 09, 2008, 22:38:16 » |
|
Idi lujko kod doktora...brze ce da prodje
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #817 poslato: Jul 09, 2008, 23:35:15 » |
|
Da se ovaj dan nikada vise ne ponovi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #818 poslato: Jul 09, 2008, 23:36:48 » |
|
Da se ovaj dan nikada vise ne ponovi oooo ma ko diro?? NE DAJ NA SE (već pod sebe) heh
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #819 poslato: Jul 09, 2008, 23:39:42 » |
|
Da se ovaj dan nikada vise ne ponovi oooo ma ko diro?? NE DAJ NA SE (već pod sebe) heh Necu vise,veruj mi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maza0709
|
|
« Odgovor #820 poslato: Jul 10, 2008, 00:09:31 » |
|
Da.... se odselim na HAWAII, promenim broj telefona i da niko ne zna gde sam
|
|
|
Sačuvana
|
Rechi lete ..... Napisano ostaje....
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #821 poslato: Jul 10, 2008, 00:11:44 » |
|
Da.... se odselim na HAWAII, promenim broj telefona i da niko ne zna gde sam Mi cemo znati...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maza0709
|
|
« Odgovor #822 poslato: Jul 10, 2008, 00:17:55 » |
|
pa osim vas naravno... al psssstite ... nemojte nikome da kazete
|
|
|
Sačuvana
|
Rechi lete ..... Napisano ostaje....
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #823 poslato: Jul 10, 2008, 01:02:56 » |
|
Da se on stvori kraj mene, sad odmah, ovde, sada... aaaaaaaaa...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #824 poslato: Jul 10, 2008, 05:07:27 » |
|
Stvarno ljudi - neznam. Ima puno stvari koje bi bile zgodne da se dese, ali.. Meni je i ovako cool. Ustvari, evo sad se setih.. Al neću da Vam kažem..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|