|
Krsto
|
|
« Odgovor #31 poslato: Mart 27, 2008, 18:12:12 » |
|
Cigarete sigurno ne, a alkohol da. Ako pivo podrazumevate pod alkoholom. Da se razumemo, kad sam sa najboljim ortacima, pio bih i sirće ako oni piju... ali cigarete ne... Moja dva najbolja druga puše tako subotom, ali ja ne... To jednostavno neću...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #32 poslato: Mart 27, 2008, 18:15:02 » |
|
hehehhehehe...slatko se nasmeja.....
cigare i alkohol, po nekad, sastavni deo zivota...osim sto je malo zeznuto piti....mnogo mi treba....pa zato sad slabije cirkulishem...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #33 poslato: Mart 27, 2008, 19:10:14 » |
|
duvan nikako aaaa alkohol slabo
|
|
|
Sačuvana
|
Osmeh je jedna kriva linija koja moze da ispravi mnoge stvari...
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #34 poslato: Mart 27, 2008, 22:43:38 » |
|
alkohol kad ima neka zuraja i neko veselje inace nepusim slabo pijem pivo ali zato vino moze u svako doba i ponekad popijem liker od kokosa u manjim kolicinama
|
|
|
Sačuvana
|
whoever does not try does not learn
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #35 poslato: Mart 27, 2008, 23:48:46 » |
|
cigarete sam probala,nije mi se svidelo pa sam batalila... alkohol....khm,pa u posebnim prilikama...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sasha 01
|
|
« Odgovor #36 poslato: April 18, 2008, 21:28:21 » |
|
Sigurni znaci da ste postali pijanac:
Gubite svadje sa nezivim predmetima. Morate da se drzite za travu da ne biste pali sa Zemlje. Posao pocinje da vam smeta u opijanju. Doktor nadje tragove krvi u vasem akoholtoku. Imate gomilu cvoruga od daske WC solje. Taj prokleti ruzicasti slon vas je opet pratio do kuce! Verujete da je pravi problem pijanca to sto ima dve ruke a samo jedna usta. Bolje vidite s jednim okom zatvorenim. Neko uvek pomeri parking dok ste u kafani. Svaka zena koju vidite ima blizanca pored sebe. Pivo, pivo, pivo... to je sve sto mozete da kazete nakon dvanaestog. Padate s poda. Ujutru ustanovite da je cela vasa zaliha sredstava za ciscenje misteriozno nestala. 5 piva ima isto kalorija kao hamburger... jebes veceru. Casa stalno promasuje vasa usta. Secerovski vam je sve jasniji i jasniji. Komarci padnu na zemlju nakon sto vas ujedu. Problem s picem... to je kad nemate pivo pri ruci. Sastanak grupe za odvikavanje od alkohola pocinjete sa: "Zdravo, ja sam ... hm...". Hodate po obrascu: levo - desno - spotakni se - padni. Kazete ljudima: "Nisam je pijan nego si ti trezan!". U baru ima stolica na kojoj je ugravirano vase ime. Ruska Jakic... koja riba! 24 sata u danu, 24 piva u gajbi... Slucajnost? Ne bih rekao! Komsijina macka je sve lepsa i lepsa. Prepoznate zenu tek kad je vidite kroz dno od case.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Spayky
|
|
« Odgovor #37 poslato: April 19, 2008, 00:15:53 » |
|
Cigarete nikako a alkohol slabo
|
|
|
Sačuvana
|
Osmeh je jedna kriva linija koja moze da ispravi mnoge stvari...
|
|
|
Zvonchitza
|
|
« Odgovor #38 poslato: Jul 04, 2008, 00:07:41 » |
|
Jaooo pa šta ću ja da radim onda kada i pušim i pijem???
|
|
|
Sačuvana
|
Hvala,znam da sam lijepa...
|
|
|
partibrejker
|
|
« Odgovor #39 poslato: Jul 04, 2008, 02:00:48 » |
|
Cigarete nikako a alkohol slabo
|
|
|
Sačuvana
|
Želim samo da sviram,da se otkačim i to je sve ,)
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jul 04, 2008, 07:18:06 » |
|
Jaooo pa šta ću ja da radim onda kada i pušim i pijem???
Pa ugledaj se na svoj avatar.. Sad videh tvoju sliku. Pa nećeš tako izgledati ako nastaviš da pušiš.. Koža daleko brze stari i suši se, tamni i gubi sjaj. Ali zato od pića može da se dobije sjaj.. U očima! he he he..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #41 poslato: Jul 04, 2008, 15:26:49 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
There is nothing you could do that I have not already done to myself...
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #42 poslato: Jul 04, 2008, 16:00:04 » |
|
Jaooo svaka ti cast,ja mislim da bih odlepila kada bih ostavila cigare!
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #43 poslato: Jul 04, 2008, 18:40:14 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
partibrejker
|
|
« Odgovor #44 poslato: Jul 04, 2008, 19:57:43 » |
|
batali cigare i i ti intro
|
|
|
Sačuvana
|
Želim samo da sviram,da se otkačim i to je sve ,)
|
|
|
|